Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Solrød

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Solrød og omegn

Vores mentorer i Solrød kan give en hjælpende hånd

Søger I lektiehjælp i Solrød eller omegn? MentorDanmark har flere dygtige mentorer i jeres område, som står klar til at hjælpe. Vi har mentorer i hele Solrød, så uanset om I bor i centrum af Solrød, Solrød Landsby, Jersie Landsby eller Havdrup, så har vi en mentor til dit barn. Hvis I bor længere væk, så har vi selvfølgelig også en løsning på det.

Vi er en del af Gyldendal, så alle vores mentorer har fri adgang til kvalitetssikrede materialer, der kan sikre højt fagligt niveau for lektiehjælpen med dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Solrød

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Solrød og omegn

  En del af vores mentorer er nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Solrød Gymnasium, Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og HTX Køge. Vi har også mentorer, som pendler og blandt andet går på Københavns Universitet.

  Alle vores mentorer har fået enten 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og deres faglige niveau er derfor sikret. Derudover tester vi løbende vores mentorer på deres pædagogiske evner, så vi er sikre på, at I får den bedste lektiehjælp til jeres barn.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Solrød

  Vores mentorer er fleksible i forhold til, hvor undervisningen skal finde sted. Mange familier foretrækker, at undervisningen foregår hjemme hos dem selv, men hvis I har brug for, at undervisningen foregår andre steder, så er dette også en mulighed.

  Her kan man med fordel benytte sig af Solrød Bibliotek, hvor man kan sidde i ro og fred. Hvis undervisningen skal foregå udendørs, så kan man gå en tur op til Solrød Centeret og eksempelvis udregne, hvor mange mennesker der i gennemsnit står af på stationen. Mulighederne er mange i Solrød og omegn, og vores mentorer kender sikkert til endnu flere gode steder.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Ligesom vores mentorer er fleksible, i forhold til hvor undervisningen finder sted, så er de også fleksible, i forhold til hvornår undervisningen foregår.

  Undervisningen vil som regel foregå to timer hver uge. På den måde sikres der stabilitet i mentorforløbet, som skaber resultater. Hvis dit barn har et mere skiftende skema i løbet af ugen, så kan dagen eller dagene for lektiehjælpen selvfølgelig variere.

  Vi tilpasser den skræddersyede lektiehjælp efter jeres behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Solrød til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer skaber lyst til læring

  En lektiehjælper og en rollemodel

  Vores skræddersyet en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning er noget af det, som vi er særligt stolte af. Kombinationen giver lyst til læring, da eleven selv ser op til mentoren, da aldersforskellen som regel ikke er så stor. Identifikationen for eleven bliver til motivation.

  At lektiehjælpen er skræddersyet betyder, at mentoren nemt kan finde de rigtige opgaver og de rigtige arbejdsformer for eleven. Hvis eleven fx bedst kan lide at arbejde udendørs, så kan det være, at læsningen i dansk skal foregå ved stranden, eller at en matematikopgave skal løses nede ved Karlstrup Kalkgrav som en skattejagt. Vores mentorer i Solrød og omegn har måske endnu flere gode idéer til, hvor undervisningen kan folde sig ud.

  Priser på lektiehjælp i Solrød

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.