Lektiehjælp i Nivå

Giver lyst til læring

Har dit barn brug for et fagligt løft? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyede mentorforløb, og vi står klar til at hjælpe dit barn, uanset om dit barn har brug for hjælp til et eller to fag. Vi har mentorer i Nivå og omegn, som kan hjælpe i alle fag i folkeskolen og i gymnasiet.

Alle vores mentorer er topstuderende, og en stor del af dem pendler til København, hvor de studerer på en videregående uddannelse. Vi har også håndplukket nogle af de allerbedste gymnasieelever fra især Rungsted Gymnasium og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF (NGG). Fælles for mentorerne er, at de brænder for at lære fra sig, og de ønsker at få dit barns lyst til læring tilbage på skoleskemaet.

Elev får lektiehjælp

Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derfor er undervisningen sikret et højt fagligt niveau. Vores mentorer er dog også nøje udvalgt på baggrund af deres pædagogiske kompetencer, så lektiehjælpen både fungerer fagligt og socialt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

En-til-en-undervisning

Tilpasset dit barns behov og interesser
Elev får lektiehjælp

Vores koncept er en-til-en-undervisning, fordi det giver mulighed for at samle op på de ting, som nogle gange går lidt for hurtigt i skolen. Mentorerne møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. En-til-en-konceptet gør, at mentorerne kan hjælpe eleverne med at få udfyldt de huller, der end må være.

Vi ved, at børn er unikke, og at de alle lærer forskelligt. Nogle har brug for at sidde ved et skrivebord i rolige omgivelser, andre har brug for bevægelse og variation. Derfor målretter jeres mentor undervisningen ud fra dit barns interesser og fortrukne måde at lære på. Hvis dit barns store passion er fodbold, kunne dit barn have gavn af at spille frem og tilbage med en fodbold, samtidig med at kommareglerne repeteres. 

MentorDanmark er en del af Gyldendal, og vores mentorer har derfor også en masse materialer fra Gyldendal til at bruge i undervisningen.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet

Det rette match mellem mentor og elev

Når faglighed og kemi går hånd i hånd

Der skal mere end faglighed og geografi til at skabe et godt match imellem elev og mentor. Vi bruger derfor tid på at finde den helt rigtige mentor til jer, således vi får skabt den bedst tænkelige grobund for et succesfyldt forløb. Foruden geografi og dit barns faglige behov er vi også interesseret i at høre om dit barns interesser og mål, når I ringer herind. 

Vores mentorteam består af en bred palet af mentorer med forskellige uddannelser, interesser og faglige områder, som vi kigger på, når vi matcher forløb. Vores mål er nemlig at matche mentor og elev, så de mødes på midten i deres fælles interesser.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Undervisning i Nivå og omegn

– hvor og hvornår det passer jer

Undervisningen foregår normalt i trygge rammer hjemme hos jer i Nivå, men det er også muligt at rykke undervisningen ud fra hjemmet, hvis det er ønsket. Man kan fx gå en tur ved Nivå strand og få en snak om bøjning af udsagnsord i engelsk, og i matematik kan man samle muslinger og sten til en gange- og divisionsopgave. Jeres tilknyttede mentor er kendt i området og har også nogle idéer til, hvordan nærområdet kan bruges i undervisningen.

De fleste familier vælger en fast ”lektiehjælpsdag” om ugen, da det skaber genkendelighed og struktur for eleven. Hvis det passer bedre for jer at variere undervisningen fra uge til uge, aftaler I bare nærmere med jeres mentor. Vi ved, at hverdagen kan være hektisk og tætpakket, og vores mentorer er derfor meget fleksible.

Fagvejlederne sidder klar til at hjælpe dig

Ring og hør om jeres muligheder – helt uforpligtende
Fagvejleder sidder foran computer

Når I ringer ind til MentorDanmark, kommer I i kontakt med en fagvejleder. Her vil I blive spurgt ind til barnets faglige udfordringer og mål, men også ind til dit barns interesser, personlighed og motivation for at gå i skole. Derefter får I tilknyttet en personlig fagvejleder, som følger jer igennem hele forløbet. Fagvejlederen står for at finde det rette match til dit barn og for løbende at følge op på forløbet for at sikre sig, at alt går, som det skal.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer