Helsingoer
Helsingoer

Lektiehjælp i Nordsjælland

Giv dit barn skoleglæden tilbage med kvalitetssikret lektiehjælp fra MentorDanmark. Alle vores mentorer har fået 10 og 12 i deres undervisningsfag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Nordsjælland og omegn

Vores dygtige mentorer kan hjælpe dit barn

Står dit barn over for udfordringer i et eller flere fag? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i Nordsjælland – i Lyngby såvel som Hillerød, Helsingør og andre større byer i området. Bor I i en af Nordsjællands mindre byer, kan vi også finde en ordning, der passer jer. Uanset hvor i Nordsjælland I bor, kan vi således hjælpe. For at finde den rette mentor til jer, tager vi udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation kan forvandle hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Nordsjælland

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Nordsjælland

  Uanset hvor i Nordsjælland I bor, kan vi finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer i Nordsjælland læser på en af de mange videregående uddannelser i København og omegn – såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Nordsjælland.

  Vi har håndplukket de allerbedste mentorer til vores team, og deres profiler spænder bredt, men fælles for dem er, at de brænder for at skabe lyst til læring. Vi gør en dyd ud af at matche mentor og mentee, sådan at både faglige udfordringer, personlighed og interesser matcher. Det er nemlig vores erfaring, at faglighed og geografi selvfølgelige er vigtige faktorer, men lige så vigtigt er det, at mentoren matcher dit barns personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Nordsjælland

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller lignende. Lærer dit barn eksempelvis bedst igennem bevægelse, så vil en mentor planlægge undervisningen, så dit barn får mulighed for at lære på en sjov, inddragende og aktiv måde. Og her spiller Nordsjællands mange grønne områder og fine parker en vigtig rolle – steder som Gribskov, Frederiksborg Slotshave og Dyrehaven vil nemlig give vores mentorer mulighed for at lave en sjov, motiverende og aktiv udendørsundervisning for dit barn.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer tilpasser sig ikke kun, hvor undervisningen skal foregå, men er også fleksible i forhold til, når det kommer til valg af ugedag og tidspunkt. Det giver mulighed for, at lektiehjælpen i Nordsjælland kan integreres bedst muligt i jeres hverdag. Nogle foretrækker en fast "lektiehjælpsdag", mens andre drager fordel af en mere varieret tilgang, hvor lektiehjælpen skifter mellem forskellige ugedage fra uge til uge.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Nordsjælland til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Mentor agerer både underviser og rollemodel

  Børn og unge lærer af at spejle sig i et ungt menneske

  Vores mentorer skal selvfølgelig have fagligheden i orden, og derfor har vi rekrutteret topstuderende, der har fået 10 og 12 i de fag, de underviser i. Dermed er I garanteret, at det er en fagligt dygtig mentor, der kommer hjem til jer. Men udover den faglige rolle får mentor også en anden rolle - nemlig rollemodel. Vi erfarer ofte, at barnet spejler sig i mentoren, og de store faglige successer bunder netop i den nære relation, som mentor og elev har. Den relativt lille aldersforskel gør, at undervisningen er i øjenhøjde, og at vores mentorer har pensum i frisk erindring.

  Af og til kan børn og unge godt have det svært med at skulle lytte efter og lære af forælderen, og dermed ender lektielæsningen ofte i ærgerlige oplevelser. Men når der kommer et ungt menneske ind ad døren, vil det tit være nemmere for barnet at høre efter, og derfor oplever vi ofte, at vores mentorer får en helt anden autoritet, end forælderen er i stand til at opnå, når det gælder lektielæsningen.

  Hvad koster lektiehjælp i København?

  Fysisk
  Online

  Mød en mentor i Nordsjælland

  Sebastian er en af MentorDanmarks mange dygtige mentorer. Han læser på DTU i Lyngby og er en af de mentorer, der tilbyder lektiehjælp i Nordsjælland.

  ”Det kan betyde sindssygt meget for en familie at få en mentor. Når jeg kommer ud som mentor og møder en familie første gang, så møder jeg ofte en elev, som har rigtig svært ved et fag, og hvor jeg kan mærke, at det påvirker rigtig meget, og så møder jeg to forældre, som er rigtig bekymrede på deres barns vegne.”

  Sebastian fortæller, at undervisningen oftest foregår to timer om ugen, hvor han sammen med familien finder en fast dag, der passer dem bedst. Det giver nemlig ro og tryghed, når barnet ved, at hver onsdag står den på lektiehjælp. For Sebastian handler mentorjobbet om meget mere end at lære eleven, at 2 + 2 giver 4.
  Han mener nemlig, at hans opgave i høj grad også er at give det enkelte barn støtte samt skabe motivation og genskabe lysten til at lære – og så er han glad for at kunne gøre en hel familie glad.

  Sebastian mentor

  Mød flere af vores dygtige mentorer her

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.