Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Lektiehjælp i Nivå

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Nivå og omegn

og få lyst til læring og øget skoleglæde

Har dit barn brug for et fagligt løft? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp, og vi står klar til at hjælpe dit barn, uanset om dit barn har brug for hjælp til et eller to fag. Vi har mentorer i Nivå og omegn, som kan hjælpe i alle fag i folkeskolen og i gymnasiet. Vi mener, at det skal være sjovt at lære, og vores mentorer målretter derfor altid undervisningen efter den enkeltes interesser og personlighed.

Alle mentorerne elsker deres fag, og de har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. De har desuden adgang til et væld af materialer fra Gyldendal, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Nivå

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Nivå

  Alle vores mentorer er topstuderende, og en stor del af dem pendler til København, hvor de studerer på en videregående uddannelse. Vi har også håndplukket nogle af de allerbedste gymnasieelever fra især Rungsted Gymnasium og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF (NGG). Fælles for mentorerne er, at de brænder for at lære fra sig, og de ønsker at få dit barns lyst til læring tilbage på skoleskemaet.

  Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derfor er undervisningen sikret et højt fagligt niveau. Vores mentorer er dog også nøje udvalgt på baggrund af deres pædagogiske kompetencer, så lektiehjælpen både fungerer fagligt og socialt.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Nivå

  Undervisningen foregår normalt i trygge rammer hjemme hos jer i Nivå, men det er også muligt at rykke undervisningen ud fra hjemmet, hvis det er ønsket. Man kan fx gå en tur ved Nivå strand og få en snak om bøjning af udsagnsord i engelsk, og i matematik kan man samle muslinger og sten til en gange- og divisionsopgave.

  Jeres tilknyttede mentor er kendt i området og har også nogle idéer til, hvordan nærområdet kan bruges i undervisningen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  De fleste familier vælger en fast ”lektiehjælpsdag” om ugen, da det skaber genkendelighed og struktur for eleven. Hvis det passer bedre for jer at variere undervisningen fra uge til uge, aftaler I bare nærmere med jeres mentor. Vi ved, at hverdagen kan være hektisk og tætpakket, og vores mentorer er derfor meget fleksible.

  Undervisningen tilpasses hvor og hvornår, det passer jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Nivå til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  Tilpasset dit barns behov og interesser

  Vores koncept er en-til-en-undervisning, fordi det giver mulighed for at samle op på de ting, som nogle gange går lidt for hurtigt i skolen. Mentorerne møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. En-til-en-konceptet gør, at mentorerne kan hjælpe eleverne med at få udfyldt de huller, der end må være.

  Vi ved, at børn er unikke, og at de alle lærer forskelligt. Nogle har brug for at sidde ved et skrivebord i rolige omgivelser, andre har brug for bevægelse og variation. Derfor målretter jeres mentor undervisningen ud fra dit barns interesser og fortrukne måde at lære på. Hvis dit barns store passion er fodbold, kunne dit barn have gavn af at spille frem og tilbage med en fodbold, samtidig med at kommareglerne repeteres.

  MentorDanmark er en del af Gyldendal, og vores mentorer har derfor også en masse materialer fra Gyldendal til at bruge i undervisningen.

  Priser på lektiehjælp i Nivå

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.