Lektiehjælp i Humlebæk


Dygtige mentorer i Humlebæk er klar

Dygtige mentorer i Humlebæk er klar

Har dit barn svært ved et fag eller to? Måske fordi dit barn er kommet lidt bagud i et fag, eller fordi han/hun aldrig helt fik styr på kommareglerne? Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i Humlebæk og omegn. Vores mentorer står klar til at hjælpe med det eller de fag, som giver udfordringer.

Vi har et bredt udvalg af mentorer, som alle har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i. Derfor kan vi også tilbyde undervisning i alle fag i folkeskolen og gymnasiet. Mentorerne fra Humlebæk er ofte selv studerende blandt andet ved videregående uddannelser som Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vi har dog også nogle af de bedste elever fra blandt andet Espergærde Gymnasium. Fælles for vores mentorer i Humlebæk er, at de alle brænder for at hjælpe et barn, som har brug for ekstra støtte i et eller flere udfordrende fag.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

En-til-en-undervisning


En lektiehjælper og en rollemodel

En lektiehjælper og en rollemodel

Elev får lektiehjælp

MentorDanmarks koncept er en-til-en-undervisning, hvor en ung mentor kommer og underviser. Vores mentorer er som oftest mellem 17 og 30 år og går derfor selv i skole. De kender om nogen til de udfordringer, der kan opstå i undervisningen, men også til løsningerne på dem. Desuden har de selv lige været igennem pensum og kan derfor nemmere lære fra sig.

Fordi vores mentorer er unge, vil eleverne ofte kunne spejle sig i dem. Vores mentorer er derfor ikke kun en lektiehjælper, men også en rollemodel, som kan hjælpe med at finde glæden ved et fag. Undervisningen kommer ned i øjenhøjde, fordi aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor som mellem forældre og elev. Det skaber undervisning, som er meget anderledes end den i skolen, da man som mentor er mere relaterbar.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Undervisning i nærmiljøet


Altid tæt på jer

Altid tæt på jer

Lektiehjælpen vil som oftest foregå hjemme hos familien, men hvis der er behov for, at undervisningen foregår andre steder, er der også en løsning på det. Humlebæk Bibliotek er for eksempel en oplagt mulighed, hvor mentor og mentee kan fordybe sig. Vores mentorer har selvfølgelig også gode idéer, hvis undervisningen skal foregå udendørs. Her kan man eksempelvis tage ned på stranden og samle sten til en multiplikationsopgave i matematik eller tage til Lave Skov og tælle træer på fransk.

Vores mentorer er også fleksible, i forhold til hvornår det passer jer at mødes. Nogle er glade for en fast ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens andre skifter mellem at få lektiehjælp for eksempel mandag og torsdag. Uanset behovet, så er vores mentorer klar til at få det til at lykkes.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen sikrer den gode start


Få råd og vejledning om et forløb i Humlebæk

Få råd og vejledning om et forløb i Humlebæk

Fagvejleder sidder foran computer

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat på, når I ringer ind. De vil være klar til at imødekomme jeres ønsker om lektiehjælpen. Samtidig vil de stille spørgsmål om faglighed, mål og interesser, så I kan være sikre på, at I får den rigtige mentor for jeres barn. I vil også her få tilknyttet en fast fagvejleder, som I kan ringe til både før, under og efter forløbet, hvis der skulle opstå spørgsmål. Fagvejlederen vil også selv sørge for opfølgninger for at sikre, at jeres barn får den bedst mulige undervisning.

Bliv kontaktet inden 24 timer