Elev under lektiehjælp Elev under lektiehjælp

Har dit barn svært ved et fag?

Genfind skoleglæden med hjælp fra en kompetent og sød mentor

Mentor og elev træner laesning under lektiehjaelp

Tilpasset lektiehjælp

Dygtige mentorer i Humlebæk er klar

Har dit barn svært ved et fag eller to? Måske fordi dit barn er kommet lidt bagud i et fag, eller fordi han/hun aldrig helt fik styr på kommareglerne? Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i Humlebæk og omegn. Vores mentorer står klar til at hjælpe med det eller de fag, som giver udfordringer.

Vi har et bredt udvalg af mentorer, som alle har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i. Derfor kan vi også tilbyde undervisning i alle fag i folkeskolen og gymnasiet. Mentorerne fra Humlebæk er ofte selv studerende blandt andet ved videregående uddannelser som Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vi har dog også nogle af de bedste elever fra blandt andet Espergærde Gymnasium. Fælles for vores mentorer i Humlebæk er, at de alle brænder for at hjælpe et barn, som har brug for ekstra støtte i et eller flere udfordrende fag.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev og mentor er glade under lektiehjaelpen

En-til-en-undervisning

En lektiehjælper og en rollemodel

MentorDanmarks koncept er en-til-en-undervisning, hvor en ung mentor kommer og underviser. Vores mentorer er som oftest mellem 17 og 30 år og går derfor selv i skole. De kender om nogen til de udfordringer, der kan opstå i undervisningen, men også til løsningerne på dem. Desuden har de selv lige været igennem pensum og kan derfor nemmere lære fra sig.

Fordi vores mentorer er unge, vil eleverne ofte kunne spejle sig i dem. Vores mentorer er derfor ikke kun en lektiehjælper, men også en rollemodel, som kan hjælpe med at finde glæden ved et fag. Undervisningen kommer ned i øjenhøjde, fordi aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor som mellem forældre og elev. Det skaber undervisning, som er meget anderledes end den i skolen, da man som mentor er mere relaterbar.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og mentee gaar_2

Undervisning i nærmiljøet

Altid tæt på jer

Lektiehjælpen vil som oftest foregå hjemme hos familien, men hvis der er behov for, at undervisningen foregår andre steder, er der også en løsning på det. Humlebæk Bibliotek er for eksempel en oplagt mulighed, hvor mentor og mentee kan fordybe sig. Vores mentorer har selvfølgelig også gode idéer, hvis undervisningen skal foregå udendørs. Her kan man eksempelvis tage ned på stranden og samle sten til en multiplikationsopgave i matematik eller tage til Lave Skov og tælle træer på fransk.

Vores mentorer er også fleksible, i forhold til hvornår det passer jer at mødes. Nogle er glade for en fast ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens andre skifter mellem at få lektiehjælp for eksempel mandag og torsdag. Uanset behovet, så er vores mentorer klar til at få det til at lykkes.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

Fagvejledningen sikrer den gode start

Få råd og vejledning om et forløb i Humlebæk

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat på, når I ringer ind. De vil være klar til at imødekomme jeres ønsker om lektiehjælpen. Samtidig vil de stille spørgsmål om faglighed, mål og interesser, så I kan være sikre på, at I får den rigtige mentor for jeres barn. I vil også her få tilknyttet en fast fagvejleder, som I kan ringe til både før, under og efter forløbet, hvis der skulle opstå spørgsmål. Fagvejlederen vil også selv sørge for opfølgninger for at sikre, at jeres barn får den bedst mulige undervisning.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer