Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Lektiehjælp i Humlebæk

Giv dit barn skoleglæden tilbage med lektiehjælp fra en kompetent og pædagogisk mentor, der har fået topkarakter i sit undervisningsfag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Humlebæk og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Har dit barn svært ved et fag eller to? Måske fordi dit barn er kommet lidt bagud i et fag, eller fordi han/hun aldrig helt fik styr på kommareglerne? Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i Humlebæk og omegn i alle fag.

Vores mentorer står klar til at hjælpe med det eller de fag, som giver udfordringer. Vi tilpasser lektiehjælpen med udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation forvandler hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Humlebæk og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Humlebæk og omegn

  Uanset hvor i Humlebæk I bor, kan vi finde en mentor til jer. Vi har et bredt udvalg af mentorer, som alle har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i. Derfor kan vi også tilbyde undervisning i alle fag i folkeskolen og gymnasiet. Mentorerne fra Humlebæk er ofte selv studerende blandt andet ved videregående uddannelser som Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet

  Vi har dog også nogle af de bedste elever fra blandt andet Espergærde Gymnasium. Fælles for vores mentorer i Humlebæk er, at de alle brænder for at hjælpe et barn, som har brug for ekstra støtte i et eller flere udfordrende fag.

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Humlebæk

  Lektiehjælpen vil som oftest foregå hjemme hos familien, men hvis der er behov for, at undervisningen foregår andre steder, er der også en løsning på det. Humlebæk Bibliotek er for eksempel en oplagt mulighed, hvor mentor og mentee kan fordybe sig. Vores mentorer har selvfølgelig også gode idéer, hvis undervisningen skal foregå udendørs.

  Her kan man eksempelvis tage ned på stranden og samle sten til en multiplikationsopgave i matematik eller tage til Lave Skov og tælle træer på fransk.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er også fleksible, i forhold til hvornår det passer jer at mødes. Nogle er glade for en fast ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens andre skifter mellem at få lektiehjælp for eksempel mandag og torsdag. Uanset behovet, så er vores mentorer klar til at få det til at lykkes, så det passer bedst i jeres hverdag.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Humlebæk til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  En lektiehjælper og en rollemodel

  MentorDanmarks koncept er en-til-en-undervisning, hvor en ung mentor kommer og underviser. Vores mentorer er som oftest mellem 17 og 30 år og går derfor selv i skole. De kender om nogen til de udfordringer, der kan opstå i undervisningen, men også til løsningerne på dem. Desuden har de selv lige været gennem pensum og kan derfor nemmere lære fra sig.

  Fordi vores mentorer er unge, vil eleverne ofte kunne spejle sig i dem. Vores mentorer er derfor ikke kun en lektiehjælper, men også en rollemodel, som kan hjælpe med at finde glæden ved et fag. Undervisningen kommer ned i øjenhøjde, fordi aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor som mellem forældre og elev. Det skaber undervisning, som er meget anderledes end den i skolen, da man som mentor er mere relaterbar.

  Priser på lektiehjælp i Humlebæk

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.