Elev og mentor er glade under lektiehjælpen Elev og mentor er glade under lektiehjælpen

Få skræddersyet lektiehjælp

- giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Glostrup

Vores mentorer i Glostrup og omegn kan hjælpe

Kunne dit barn bruge et fagligt løft? MentorDanmark er førende inden for lektiehjælp, og vi tilpasser forløbet til den enkelte elevs behov. Uanset om det kniber med motivationen, eller om dit barn ønsker mere udfordring, så har vi mentorer i og omkring Glostrup, som står klar til at hjælpe lige netop jer.

Vores vision er at skabe skoleglæde for børn og unge i Danmark, og det kan vi ikke gøre uden vores inspirerende netværk af mentorer. De er alle topstuderende, og størstedelen af dem pendler til København, hvor de læser en af de mange videregående uddannelser.

Hos MentorDanmark bruger vi tid på at finde det rette match mellem elev og mentor, fordi vi mener, at der skal mere end faglighed og geografi til at danne grobund for et godt forløb. Derfor matcher vi en mentor ud fra dit barns interesser og læringsstil, så vi kan sætte skoleglæde, motivation og lysten til at lære tilbage på skoleskemaet.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev

Ung-til-ung-relationen er alfa og omega

Lektiehjælp i øjenhøjde

Nøglen til et skræddersyet mentorforløb fyldt med succesoplevelser og læringsglæde ligger i relationen mellem mentor og elev. Vores mentorer er ikke kun lektiehjælpere, de er også rollemodeller og en støtte, når det hele føles lidt gråt og tungt.

Den relativt lille aldersforskel, der er mellem mentor og elev, gør, at mentor kan forstå de udfordringer, et barn eller et ungt menneske kan stå overfor. Mentor kan dermed sætte sig i deres sted på en helt særlig måde. Vi møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. Vi har erfaret, at elever med faglige udfordringer bliver inspireret af at kunne spejle sig i andre, og det er derfor en styrke, at mentor kan agere rollemodel også.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev lytter på sin mentor

Undervisning i Glostrup og omegn

– hvor og hvornår det passer jer

Med et mentorforløb hos MentorDanmark får dit barn tilknyttet en fast mentor fra start til slut. Vi ved, at hverdagen kan være hektisk, og undervisningen tilpasses derfor efter, hvordan det passer ind i jeres hverdag. Undervisningen foregår som regel i hjemmet i Glostrup, men den kan også foregå andetsteds, hvis I ønsker det. Det kan for eksempel være på Glostrup Bibliotek, hvis dit barn har brug for rolige omgivelser.

Hvis dit barn derimod har brug for fart over feltet og varierende omgivelser, så kan Hvissinge Multipark og Glostrups mange fine parker også benyttes. Vores mentorer i Glostrup er kendte i området, og de har derfor altid et hav af gode idéer til, hvordan lokalområdet kan benyttes. Om det er en gåtur rundt om en sø for at bøje tyske verber, kaste med en bold og løse regnestykker eller noget tredje.

Vores mentorer er meget fleksible, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle familier kan godt lide at have en fast dag til lektiehjælp, da det skaber forudsigelighed for eleven. Andre foretrækker at variere det fra uge til uge. Det er helt op til jer, og det aftaler I nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Gymnasieelev lytter til mentor under lektiehjaelp

Fagvejledningen sidder klar til dit opkald

Det rigtige match og løbende kontakt

I får fat i en fagvejleder, når I ringer ind til MentorDanmark. Her vil I bl.a. blive spurgt ind til dit barns faglige udfordringer, selvtillid og motivation for at gå i skole. I får derefter tilknyttet en personlig fagvejleder, som går i gang med at finde det rette match til forløbet. Fagvejlederen vil også løbende følge op på forløbet for at høre, hvordan det går med forløbet, og om I er tilfredse med undervisningen. Jeres personlige fagvejleder matcher selvfølgelig en mentor ud fra dit barns faglige udfordringer og geografi, men også ud fra interesser og personlighed. Vores erfaring siger, at når elev og mentor har fælles interesser og kan spejle sig i hinanden, så giver det de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer