Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Glostrup

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Glostrup og omegn

Vores mentorer kan hjælpe dit barn

Kunne dit barn bruge et fagligt løft? MentorDanmark er førende inden for lektiehjælp, og vi tilpasser forløbet til den enkelte elevs behov. Uanset om det kniber med motivationen, eller om dit barn ønsker mere udfordring, så har vi mentorer i og omkring Glostrup, som står klar til at hjælpe lige netop jer.

Vores vision er at skabe skoleglæde for børn og unge i Danmark, og vi gør en dyd ud af at finde det rette match mellem elev og mentor, fordi vi mener, at der skal mere end faglighed og geografi til at danne grobund for et godt forløb. Derfor matcher vi en mentor ud fra dit barns interesser og læringsstil, så vi kan sætte skoleglæde, motivation og lysten til at lære tilbage på skoleskemaet.

Lektiehjælp i alle fag i Glostrup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Glostrup og omegn

  Stort set alle vores mentorer sidder stadig på skolebænken og studerer på landets bedste universiteter og gymnasier. De er alle topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og størstedelen af vores mentorer i Glostrup pendler til København for at gå i skole. Derfor har de også pensum frisk i erindringen og kan hjælpe dit barn med udfordringer i alle fag. 

  Vores mentorer har også adgang til materiale fra Gyldendal og Systime, hvor der er timevis af gode opgaver til alle klassetrin.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Glostrup

  Med et mentorforløb hos MentorDanmark får dit barn tilknyttet en fast mentor fra start til slut. Vi ved, at hverdagen kan være hektisk, og undervisningen tilpasses derfor efter, hvordan det passer ind i jeres hverdag. Undervisningen foregår som regel i hjemmet i Glostrup, men den kan også foregå andetsteds, hvis I ønsker det. Det kan for eksempel være på Glostrup Bibliotek, hvis dit barn har brug for rolige omgivelser.

  Hvis dit barn derimod har brug for fart over feltet og varierende omgivelser, så kan Hvissinge Multipark og Glostrups mange fine parker også benyttes. Vores mentorer i Glostrup er kendte i området, og de har derfor altid et hav af gode idéer til, hvordan lokalområdet kan benyttes. Om det er en gåtur rundt om en sø for at bøje tyske verber, kaste med en bold og løse regnestykker eller noget tredje.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er meget fleksible, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle familier kan godt lide at have en fast dag til lektiehjælp, da det skaber forudsigelighed for eleven. Andre foretrækker at variere det fra uge til uge. Det er helt op til jer, og det aftaler I nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

  Vi tilpasser lektiehjælpen efter jeres ønsker og behov om tid og sted.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Glostrup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-relationen er alfa og omega

  Lektiehjælp i øjenhøjde

  Nøglen til et skræddersyet mentorforløb fyldt med succesoplevelser og læringsglæde ligger i relationen mellem mentor og elev. Vores mentorer er ikke kun lektiehjælpere, de er også rollemodeller og en støtte, når det hele føles lidt gråt og tungt.

  Den relativt lille aldersforskel, der er mellem mentor og elev, gør, at mentor kan forstå de udfordringer, et barn eller et ungt menneske kan stå overfor. Mentor kan dermed sætte sig i deres sted på en helt særlig måde. Vi møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. Vi har erfaret, at elever med faglige udfordringer bliver inspireret af at kunne spejle sig i andre, og det er derfor en styrke, at mentor kan agere rollemodel også.

  Priser på lektiehjælp i Glostrup

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.