Mentor og elev fjoller under lektiehjælp Mentor og elev fjoller under lektiehjælp

En tutor gør lektierne til en leg

Målrettet dit barns behov

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Mor og elev er glade for mentor

Skræddersyet lektiehjælp med en tutor

- efter jeres ønsker og behov

Har dit barn udfordringer i et eller flere fag? Det kan være en løsning at få en tutor, der kan hjælpe med det, der er svært. Hos MentorDanmark får I tilknyttet en tutor, som er topstuderende, og som brænder for at lære fra sig.

Faglige udfordringer kan i mange tilfælde føre til lavt selvværd og manglende skoleglæde. Gennem skræddersyet undervisning kan en tutor hjælpe dit barn med at genfinde glæden ved at gå i skole.

Har I en tutor i min by?

Tjek dit nærområde her
Mentor kommer hjem til jer_4

Fra faglige udfordringer til faglig selvtillid

Læring i et trygt miljø med en tutor

Vi går meget op i at finde den helt rigtige tutor til dit barn. Derfor matcher vi ud fra faglighed, personlighed, geografi og interesser. På den måde er vi sikre på, at jeres tutor er det perfekte match til dit barns behov og udfordringer.

Alle vores tutorer er topstuderende, som har gennemgået en grundig screening af både faglige og pædagogiske kompetencer. På den måde kan vi sikre, at fagligheden er i top, og at det er en tutor, som er klædt på til opgaven, der kommer hjem til jer. Vi har et stærkt team på mere end 3.000 tutorer, så der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde den helt rette tutor til dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Grundskolen
Gymnasiet
Mentor bruger en tavle under lektiehjaelp_5

Skal dit barn have hjælp af en tutor?

Alle fortjener at føle skoleglæde

Er du tvivl om, hvorvidt lektiehjælp med en tutor er noget for jer? Læg dit nummer eller kontakt os på 61 61 77 77 og lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder. Vores dygtige fagvejledere er specialister i at finde et passende forløb med den helt rette tutor efter dit barns behov.

Lærer dit barn bedst gennem en aktiv og inddragende undervisning, vil jeres tutor tilrettelægge lektiehjælpen, så dit barn får brugt hele kroppen, mens nye ting indlæres. Vi kan også hjælpe, hvis dut barn har særlige behov eller udfordringer, der skal tages højde for. Vores tutorer har gode erfaringer med at hjælpe børn og unge med faglige udfordringer af enhver art.

Start her

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.