Få en tutor til lektierne


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Har dit barn udfordringer i et eller flere fag? Så kan det være en løsning at få en tutor i hjemmet. Hos MentorDanmark kan I få tilknyttet en tutor i form af en af vores mentorer, der alle er topstuderende over 17 år, som har modtaget undervisning i læring og pædagogik.

Hos MentorDanmark bruger vi ikke bare termen ’tutor’ men derimod ’mentor’, fordi vi mener, at der ligger meget mere i rollen som mentor. Vi hører nemlig ofte, at vores mentorer ikke blot fungerer som lektiehjælpere, men i høj grad også kommer til at fungere som rollemodeller. Rollemodeller som kan skabe motivation og skoleglæde hos dit barn.

Få en tutor til lektierne

Vi hjælper i alle fag


Her er vores mest efterspurgte

Vi kan hjælpe i alle fag og både på folkeskole- og gymnasieniveau; Lige fra stavning og læsning i 1. klasse til differentialligninger og integralregning i 3. g og meget, meget mere. Har dit barn udfordringer i et fag, som ikke står på listen, så tøv ikke med at kontakte os.

Fra faglige udfordringer til faglig selvtillid


Læring i et trygt miljø

Faglige udfordringer kan i mange tilfælde føre til lavt selvværd, fordi barnet oplever, at han/hun ikke kan følge med på samme niveau som resten af klassen. Det kan føre til skam, lav faglig selvtillid og manglende skoleglæde. Den skræddersyede undervisning med en mentor kan hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden, så det bliver sjovt at lave lektier og sjovt at gå i skole.

Målet er at øge dit barns faglige selvtillid, hvilket også ofte fører til et bedre selvværd. Ved at bringe undervisningen ind i jeres hjem, får dit barn mulighed for at lære i en tryg atmosfære, hvor der er plads til både fejl og succeser.

Vi finder den rette mentor baseret på faglighed, personlighed, geografi og fritidsinteresser, så vi er sikre på, at mentoren er det perfekte match til dit barns behov og udfordringer.

Alle vores mentorer er topstuderende, som har gennemgået en grundig screening af både faglige og pædagogiske kompetencer, inden de bliver mentorer. På den måde kan vi sikre, at fagligheden er i top, og at det er en mentor, som er klædt på til opgaven, der kommer hjem til jer. Vi har et stærkt mentorteam på mere end 3.000 mentorer, så der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde den helt rette mentor til dit barn.

En tutor laver skræddersyet lektiehjælp

Skal dit barn have hjælp af en mentor?


Alle fortjener at føle skoleglæde

Læg dit nummer eller kontakt os på 61 61 77 77 og få hjælp til en behovsafklaring med en af vores dygtige fagvejledere, der er specialister i at finde et passende forløb med den helt rette mentor – tilpasset til lige præcis dit barns behov og udfordringer.

Hvis dit barn eksempelvis har den kinæstetiske læringsstil, som betyder, at dit barn lærer bedst gennem en aktiv og inddragende undervisning, så vil jeres mentor opbygge undervisningen således, at dit barn får lov til at bruge hele kroppen, mens nye ting indlæres.

Ligeledes kan vi hjælpe, hvis dit barn har særlige behov eller udfordringer, som der skal tages højde for. Vi har nemlig gode erfaringer med, at vores mentorer kan hjælpe børn og unge med faglige udfordringer af enhver art.

Jeg forsøgte at lave nogle alternative undervisningsmetoder og finde ud af, hvad Frederik interesserer sig for

-Lea, Frederiks mentor

Lektiehjælpen tilrettelægges efter dit barns behov og læringsstil

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter