Mentor og elev fjoller under lektiehjælp
Mentor og elev fjoller under lektiehjælp

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Tutor til privat lektiehjælp gør lektierne til en leg

1-1 undervisning med en tutor, hvor dit barns behov og interesser er i fokus

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mor og elev er glade for mentor

Skræddersyet lektiehjælp med en tutor

- efter jeres ønsker og behov

Har dit barn udfordringer i et eller flere fag? Det kan være en løsning at få en tutor, der kan hjælpe med det, der er svært. Hos MentorDanmark får I tilknyttet en tutor, som er topstuderende, og som brænder for at lære fra sig.

Faglige udfordringer kan i mange tilfælde føre til lavt selvværd og manglende skoleglæde. Gennem skræddersyet undervisning kan en tutor hjælpe dit barn med at genfinde glæden ved at gå i skole.

Har I en tutor i min by?

Tjek dit nærområde her

Uanset hvor I landet I bor, kan vi finde en kvalificeret og faglig dygtig tutor til jer. Alle vores tutorer kommer fra landets bedste gymnasier og videregående uddannelser, og de har alle fået topkarakterer.

Nogle af de mest efterspurgte byer: København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Mentor kommer hjem til jer_4

Fra faglige udfordringer til faglig selvtillid med en tutor

Læring i et trygt miljø med en tutor

Vi går meget op i at finde den helt rigtige tutor til dit barn. Derfor matcher vi ud fra faglighed, personlighed, geografi og interesser. På den måde er vi sikre på, at jeres tutor er det perfekte match til dit barns behov og udfordringer.

Alle vores tutorer er topstuderende, som har gennemgået en grundig screening af både faglige og pædagogiske kompetencer. På den måde kan vi sikre, at fagligheden er i top, og at det er en tutor, som er klædt på til opgaven, der kommer hjem til jer. Vi har et stærkt team på mere end 5.000 tutorer i Norden, så der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde den helt rette tutor til dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Grundskolen
Gymnasiet
Mentor bruger en tavle under lektiehjaelp_5

Skal dit barn have hjælp af en tutor?

Alle fortjener at føle skoleglæde

Er du tvivl om, hvorvidt lektiehjælp med en tutor er noget for jer? Læg dit nummer eller kontakt os på 61 61 77 77 og lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder. Vores dygtige fagvejledere er specialister i at finde et passende forløb med den helt rette tutor efter dit barns behov.

Lærer dit barn bedst gennem en aktiv og inddragende undervisning, vil jeres tutor tilrettelægge lektiehjælpen, så dit barn får brugt hele kroppen, mens nye ting indlæres. Vi kan også hjælpe, hvis dut barn har særlige behov eller udfordringer, der skal tages højde for. Vores tutorer har gode erfaringer med at hjælpe børn og unge med faglige udfordringer af enhver art.

Start her
Logo for trustpilot

Super mentorforløb

Vi har haft et super godt mentorforløb. Udover at være fagligt stærk havde vores mentor også stor empati og forståelse for at kombinere læring og leg således at forløbet har været rigtig godt for vores søn.

Jeg havde "akut" brug for en tutor til…

Jeg havde "akut" brug for en tutor til min datter. MentorDanmark var utrolig gode til at lytte og fik hurtigt et overblik over vores ønsker og behov, ligesom de hurtigt satte gang i processen med at finde den rette person. Det var en virkelig god oplevelse!

Et billede af en mentor og en elev, der sidder sammen og griner mens de laver lektier

En tutor var familiens redning

Hjemme hos Nanna har tutor Sofie gjort en stor forskel. De kalder hende "lifesaver", og der er sket en kæmpe forandring, siden hun begyndte at komme hjemme hos dem. Nanna tror mere på sig selv, og hun er blevet mere selvstændig og moden. Nanna og Sofie har en helt særlig connection, og Nanna har rykket sig fagligt meget langt.

Læs hele historien her
Et billede af et barn, der får lektiehjælp

Skolelysten kom tilbage

Vida mistede skolelysten og motivationen under corona, og derfor satte hendes forældre ind med en tutor, der kunne hjælpe med lektiehjælp og undervisning. Nu kommer Vida glad hjem fra skole og fortæller, at hun har fået skoleglæden tilbage og glæder sig til alle timerne.

Læs hele historien her

Hvorfor vælge MentorDanmark?

  • Nordens største udbyder af lektiehjælp – fysisk og online
  • Mere end 1 million gennemførte undervisningstimer
  • Hjulpet mere end 70.000 familier
  • Flest gode anmeldelser på Trustpilot
  • Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy
  • Mere end 10 års erfaring og læring
  • Vi har landets bedste undervisere, der alle har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag

Hvad koster lektiehjælp med en tutor?

Brush-up

24 timer

Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

359,-

Online forløb

329,-

6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
Populær!

Mentorforløb

48 timer

Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

339,-

Online forløb

309,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Udvidet mentorforløb

72 timer

Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

Timepris

Fysisk forløb

319,-

Online forløb

289,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet
lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.