Lektiehjælp i Fredensborg


Giv dit barn en større faglig selvtillid

Giv dit barn en større faglig selvtillid

Har dit barn svært ved et fag eller to? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp efter jeres behov. Så uanset om det er franske verber, matematiske ligninger eller novelleanalyser, dit barn har svært ved, er mentorerne i og omkring Fredensborg klar til at hjælpe. Om du bor i Fredensborg, Grønholt, Søholm eller Veksebo, er ikke noget problem for vores mentorer. Hvis du bor længere ude, finder vi også en løsning på det.

Elev får lektiehjælp

Vi er førende inden for lektiehjælp, og vi brænder for at give børn og unge glæden ved at lære tilbage. Til at løfte den opgave har vi håndplukket et stort netværk af inspirerede og passionerede mentorer. De er alle topstuderende og i gang med en uddannelse. Nogle af dem pendler til København for at læse en af de mange videregående uddannelser. Vi har også valgt de allerbedste gymnasieelever fra bl.a. Frederiksborg Gymnasium og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF (NGG).

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-undervisning


Lektiehjælper og rollemodel

Lektiehjælper og rollemodel

Elev får lektiehjælp

Vores koncept er en-til-en-undervisning. Det giver tid til at gå i dybden med det, som kan være svært at nå i skolen. Fordi lektiehjælpen er tilpasset den enkelte, møder mentorerne eleven i øjenhøjde og med respekt. De ved om nogen, hvordan det er at være et barn eller et ungt menneske i dag, og de kender til de udfordringer, de kan stå med. 

Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er med til at skabe et rum, hvor der er plads til både fejl og fremgang. Mentorerne er derfor mere end en lektiehjælper. De fungerer som en rollemodel, som en ”ven” og som en støtte i dit barns personlige udvikling.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Det rette match


Når faglighed og personlighed går hånd i hånd

Når faglighed og personlighed går hånd i hånd

Hos MentorDanmark mener vi, at der skal mere end faglighed og geografi til at skabe et godt match. Vi bruger tid på at lede efter den helt rigtige mentor til dit barn. Derfor spørger vi ind til dit barns faglige udfordringer, mål, interesser og fortrukne måde at lære på, når I ringer herind. Vores mentorer spænder vidt i interesser, uddannelser og faglige områder, som vi omhyggeligt kigger på, når vi matcher forløb. Vi har nemlig erfaret, at de bedste forudsætninger for et godt mentorforløb er, når mentor og elev kan mødes i deres fælles interesser.

Mentor og elever læser sammen

Når I ringer herind, får I kontakt med en af vores mange fagvejledere. Jeres personlige fagvejleder vil sammensætte en behovsanalyse ud fra jeres samtale om dit barns udfordringer og interesser. Derefter går søgningen efter det perfekte match i gang, og når det er fundet, starter magien. Jeres fagvejleder vil løbende følge op på forløbet, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være.

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Undervisning i Fredensborg efter jeres behov


Hvor og hvornår det passer jer

Hvor og hvornår det passer jer

Undervisningen foregår som regel hjemme hos jer i Fredensborg, hvor jeres barn er i trygge rammer. Det er også muligt at rykke undervisningen væk fra hjemmet, hvis I ønsker det. Er det ro og fordybelse, dit barn har brug for, så kan Fredensborg Bibliotekerne tages i brug. Har dit barn derimod brug for plads til store armbevægelser, kan I rykke undervisningen udendørs.

Fredensborg Slot og Slotshave byder på flotte og inspirerende omgivelser, hvor mentor og elev kan sidde i haven og øve tyske gloser. I kan også gå en tur ved slottet og snakke om regnereglerne i matematik. Mulighederne er mange med et mentorforløb hos MentorDanmark.

Fagvejleder sidder foran computer

Vores mentorer kender nærområdet godt, og de er meget fleksible i forhold til, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle familier kan godt lide at have en fast dag om ugen til lektiehjælp, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge. Derfor vil jeres personlige fagvejleder også spørge ind til, hvilke dage og tidspunkter I foretrækker undervisning, således jeres mentor også kan de givne tidspunkter.

Bliv kontaktet inden 24 timer