Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Fredensborg

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Fredensborg og omegn

Giv dit barn en større faglig selvtillid

Har dit barn svært ved et fag eller to? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp efter jeres behov. Så uanset om det er franske verber, matematiske ligninger eller novelleanalyser, dit barn har svært ved, er mentorerne i og omkring Fredensborg klar til at hjælpe. Om du bor i Fredensborg, Grønholt, Søholm eller Veksebo, er ikke noget problem for vores mentorer. Hvis du bor længere ude, finder vi også en løsning på det.

Vi er førende inden for lektiehjælp, og vi brænder for at give børn og unge glæden ved at lære tilbage. Til at løfte den opgave har vi håndplukket et stort netværk af inspirerede og passionerede mentorer, der alle har fået topkarakterer.

Lektiehjælp i alle fag i Fredensborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Fredensborg og omegn

  Alle vores mentorer er topstuderende og i gang med en uddannelse. Nogle af dem pendler til København for at læse en af de mange videregående uddannelser. Vi har også valgt de allerbedste gymnasieelever fra bl.a. Frederiksborg Gymnasium og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF (NGG).

  Hos MentorDanmark mener vi, at der skal mere end faglighed og geografi til at skabe et godt match. Vi bruger tid på at lede efter den helt rigtige mentor til dit barn. Derfor spørger vi ind til dit barns faglige udfordringer, mål, interesser og fortrukne måde at lære på. Vores mentorer spænder vidt i interesser, uddannelser og faglige områder, som vi omhyggeligt kigger på, når vi matcher forløb. Vi har nemlig erfaret, at de bedste forudsætninger for et godt mentorforløb er, når mentor og elev kan mødes i deres fælles interesser.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Fredensborg

  Undervisningen foregår som regel hjemme hos jer i Fredensborg, hvor jeres barn er i trygge rammer. Det er også muligt at rykke undervisningen væk fra hjemmet, hvis I ønsker det. Er det ro og fordybelse, dit barn har brug for, så kan Fredensborg Bibliotekerne tages i brug.

  Har dit barn derimod brug for plads til store armbevægelser, kan I rykke undervisningen udendørs. Fredensborg Slot og Slotshave byder på flotte og inspirerende omgivelser, hvor mentor og elev kan sidde i haven og øve tyske gloser. I kan også gå en tur ved slottet og snakke om regnereglerne i matematik. Mulighederne er mange med et mentorforløb hos MentorDanmark.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer kender nærområdet godt, og de er meget fleksible i forhold til, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle familier kan godt lide at have en fast dag om ugen til lektiehjælp, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

  Derfor vil jeres personlige fagvejleder også spørge ind til, hvilke dage og tidspunkter I foretrækker undervisning, således jeres mentor også kan de givne tidspunkter. Vores mentorer er fleksible i forhold til, hvor og hvornår det passer jer bedst med lektiehjælpen.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Fredensborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Lektiehjælper og rollemodel

  Vores koncept er en-til-en-undervisning. Det giver tid til at gå i dybden med det, som kan være svært at nå i skolen. Fordi lektiehjælpen er tilpasset den enkelte, møder mentorerne eleven i øjenhøjde og med respekt. De ved om nogen, hvordan det er at være et barn eller et ungt menneske i dag, og de kender til de udfordringer, de kan stå med.

  Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er med til at skabe et rum, hvor der er plads til både fejl og fremgang. Mentorerne er derfor mere end en lektiehjælper. De fungerer som en rollemodel, som en ”ven” og som en støtte i dit barns personlige udvikling.

  Priser på lektiehjælp i Fredensborg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.