Elev og mentor øver matematik udenfor Elev og mentor øver matematik udenfor

Kvalitetssikret og sjov lektiehjælp med en kompetent mentor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

Lektiehjælp på Amager

Vores mentorer på Amager kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp på Amager. Vi har mentorer flere steder på Amager, så uanset om du bor ved Amagerbro, Sundby eller Tårnby, har vi en mentor til dig. Hvis du bor længere væk, kan vi også finde en løsning på det. Uanset om det drejer sig om en enkelt eksamen eller flere fag, så har vi en dygtig mentor klar til at hjælpe dit barn.

Vores mentorer på Amager går ofte på de omkringliggende universiteter som Københavns Universitet, IT-universitetet i København og Copenhagen Business School. Derudover har vi nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Tårnby Gymnasium og Ørestad Gymnasium. Vores mentorer fra Amager har det tilfælles, at de alle sammen gerne vil lære fra sig og give skoleglæden tilbage til børn, som har brug for det.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Under lektiehjaelp hjælper mentor elev med det, der er svaert

Ung-til-ung-undervisning

Identifikation bliver til motivation

Vores koncept hos MentorDanmark er en kombination af ung-til-ung-undervisning og en-til-en-undervisning. Vi ser det som en stor fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er særlig stor, da det skaber undervisning i øjenhøjde.

Ofte kan det være svært for en forælder at undervise i et fag, som er udfordrende, og lektiehjælpen kan derfor ende som en ærgerlig oplevelse. En ung mentor skaber derimod identifikation, da de selv lige har været igennem pensum og kender til udfordringerne, der kan være ved at gå i skole. Tilbagemeldingerne fra familierne viser, at det netop er denne form for undervisning, som virker, da mentor og mentee kan relatere til hinanden. Derfor er vores mentorer ofte selv mellem 17 og 30 år og går stadig i skole.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp målrettet til eleven

– så det passer ind i jeres skema

Ofte foregår undervisningen hjemme hos familien. Det er dog helt op til jer, om undervisningen skal foregå ude, hvis det er distraherende at sidde derhjemme. Amager har flere gode biblioteker som Islands Brygge Bibliotek, Sundby Bibliotek og Bibliotekshuset. Hvis I helst vil have, at undervisningen foregår under åben himmel, så har Amager også mange gode områder til netop dette. Her kan man for eksempel læse i en bog ved Amager Fælled eller samle muslinger ved Amager Strandpark til en reduktionsopgave i matematik.

Ligesom vores mentorer er fleksible i forhold til undervisningsstedet, så er de også fleksible, i forhold til hvornår det passer at mødes med jer. Mange familier er glade for en fast ’lektiehjælpsdag’, så der kommer stabilitet. Mentorforløbet skal dog passe ind i en travl hverdag, så hvis der er brug for skiftende dage, så kan dette også lade sig gøre. Det vigtigste er blot, at I aftaler det med jeres mentor, så forløbet kan være så fleksibelt, som I vil have det.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

Fagvejledningen sidder klar ved røret

Professionel fagvejledning hele vejen

Fagvejledningen er de første, som I får i røret, når I ringer ind til MentorDanmark. Her får I tildelt en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, læringsstile og interesser. Vi sikrer på den måde, at fagvejlederen finder den helt perfekte mentor til dit barn. På den måde kan undervisningen nå nye højder. Fagvejlederen følger op på forløbet både før, under og efter. Mange af vores fagvejledere kender også selv til området på Amager og kan derfor guide til gode undervisningsområder, hvis undervisningen ikke blot skal foregå derhjemme.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer