Lektiehjælp på Amager


Vores mentorer på Amager kan hjælpe dit barn

Vores mentorer på Amager kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp på Amager. Vi har mentorer flere steder på Amager, så uanset om du bor ved Amagerbro, Sundby eller Tårnby, har vi en mentor til dig. Hvis du bor længere væk, kan vi også finde en løsning på det. Uanset om det drejer sig om en enkelt eksamen eller flere fag, så har vi en dygtig mentor klar til at hjælpe dit barn.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer på Amager går ofte på de omkringliggende universiteter som Københavns Universitet, IT-universitetet i København og Copenhagen Business School. Derudover har vi nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Tårnby Gymnasium og Ørestad Gymnasium. Vores mentorer fra Amager har det tilfælles, at de alle sammen gerne vil lære fra sig og give skoleglæden tilbage til børn, som har brug for det.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-undervisning


Identifikation bliver til motivation

Identifikation bliver til motivation

Elev får lektiehjælp

Vores koncept hos MentorDanmark er en kombination af ung-til-ung-undervisning og en-til-en-undervisning. Vi ser det som en stor fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er særlig stor, da det skaber undervisning i øjenhøjde.

Ofte kan det være svært for en forælder at undervise i et fag, som er udfordrende, og lektiehjælpen kan derfor ende som en ærgerlig oplevelse. En ung mentor skaber derimod identifikation, da de selv lige har været igennem pensum og kender til udfordringerne, der kan være ved at gå i skole. Tilbagemeldingerne fra familierne viser, at det netop er denne form for undervisning, som virker, da mentor og mentee kan relatere til hinanden. Derfor er vores mentorer ofte selv mellem 17 og 30 år og går stadig i skole.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Lektiehjælp målrettet til eleven


– så det passer ind i jeres skema

– så det passer ind i jeres skema

Ofte foregår undervisningen hjemme hos familien. Det er dog helt op til jer, om undervisningen skal foregå ude, hvis det er distraherende at sidde derhjemme. Amager har flere gode biblioteker som Islands Brygge Bibliotek, Sundby Bibliotek og Bibliotekshuset. Hvis I helst vil have, at undervisningen foregår under åben himmel, så har Amager også mange gode områder til netop dette. Her kan man for eksempel læse i en bog ved Amager Fælled eller samle muslinger ved Amager Strandpark til en reduktionsopgave i matematik.

Ligesom vores mentorer er fleksible i forhold til undervisningsstedet, så er de også fleksible, i forhold til hvornår det passer at mødes med jer. Mange familier er glade for en fast ’lektiehjælpsdag’, så der kommer stabilitet. Mentorforløbet skal dog passe ind i en travl hverdag, så hvis der er brug for skiftende dage, så kan dette også lade sig gøre. Det vigtigste er blot, at I aftaler det med jeres mentor, så forløbet kan være så fleksibelt, som I vil have det.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen sidder klar ved røret


Professionel fagvejledning hele vejen

Professionel fagvejledning hele vejen

Fagvejledningen er de første, som I får i røret, når I ringer ind til MentorDanmark. Her får I tildelt en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, læringsstile og interesser. Vi sikrer på den måde, at fagvejlederen finder den helt perfekte mentor til dit barn. På den måde kan undervisningen nå nye højder. Fagvejlederen følger op på forløbet både før, under og efter. Mange af vores fagvejledere kender også selv til området på Amager og kan derfor guide til gode undervisningsområder, hvis undervisningen ikke blot skal foregå derhjemme.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer