Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp på Amager

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp på Amager og omegn

Vores mentorer på Amager kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp på Amager. Vi har mentorer flere steder på Amager, så uanset om du bor ved Amagerbro, Sundby eller Tårnby, har vi en mentor til dig. Hvis du bor længere væk, kan vi også finde en løsning på det. Uanset om det drejer sig om en enkelt eksamen eller flere fag, så har vi en dygtig mentor klar til at hjælpe dit barn.

Vores mentorer står klar til at hjælpe i lige det fag, dit barn har udfordringer med. Om det er matematikken, dansk eller engelsk, så kan vi hjælpe.

Lektiehjælp i alle fag på Amager

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor på Amager og omegn

  Vores mentorer på Amager går ofte på de omkringliggende universiteter som Københavns Universitet, IT-universitetet i København og Copenhagen Business School. Derudover har vi nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Tårnby GymnasiumØrestad Gymnasium samt andre gymnasier i København

  Vores mentorer fra Amager har det tilfælles, at de alle sammen gerne vil lære fra sig og give skoleglæden tilbage til børn, som har brug for det. Og så er de alle topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted på Amager

  Ofte foregår undervisningen hjemme hos familien. Det er dog helt op til jer, om undervisningen skal foregå ude, hvis det er distraherende at sidde derhjemme. Amager har flere gode biblioteker som Islands Brygge Bibliotek, Sundby Bibliotek og Bibliotekshuset.

  Hvis I helst vil have, at undervisningen foregår under åben himmel, så har Amager også mange gode områder til netop dette. Her kan man for eksempel læse i en bog ved Amager Fælled eller samle muslinger ved Amager Strandpark til en reduktionsopgave i matematik. Mange af vores mentorer kender også selv til området på Amager og kan derfor guide til gode undervisningsområder, hvis undervisningen ikke blot skal foregå derhjemme.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Ligesom vores mentorer er fleksible i forhold til undervisningsstedet, så er de også fleksible, i forhold til hvornår det passer at mødes med jer. Mange familier er glade for en fast ’lektiehjælpsdag’, så der kommer stabilitet.

  Mentorforløbet skal dog passe ind i en travl hverdag, så hvis der er brug for skiftende dage, så kan dette også lade sig gøre. Det vigtigste er blot, at I aftaler det med jeres mentor, så forløbet kan være så fleksibelt, som I vil have det.

  Vi tilbyder lektiehjælp målrettet til dit barn, så det passer ind i jeres skema i en travl hverdag.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp på Amager til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentor og mentee gaar_4

  Ung-til-ung-undervisning

  Identifikation bliver til motivation

  Vores koncept hos MentorDanmark er en kombination af ung-til-ung-undervisning og en-til-en-undervisning. Vi ser det som en stor fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er særlig stor, da det skaber undervisning i øjenhøjde.

  Ofte kan det være svært for en forælder at undervise i et fag, som er udfordrende, og lektiehjælpen kan derfor ende som en ærgerlig oplevelse. En ung mentor skaber derimod identifikation, da de selv lige har været igennem pensum og kender til udfordringerne, der kan være ved at gå i skole. Tilbagemeldingerne fra familierne viser, at det netop er denne form for undervisning, som virker, da mentor og mentee kan relatere til hinanden. Derfor er vores mentorer ofte selv mellem 17 og 30 år og går stadig i skole.

  Priser på lektiehjælp på Amager

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.