Elev og mentor er glade under lektiehjælpen_1 Elev og mentor er glade under lektiehjælpen_1

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Få lektiehjælp af en kompetent mentor

Mentor hjaelper elev

Lektiehjælp på Nørrebro

Vores mentorer hjælper dit barn

Har dit barn mistet gejsten i sit skolearbejde? Eller der et fag, der er begyndt at drille for meget? Så kan MentorDanmarks lokale mentorer fra Nørrebro hjælpe dit barn tilbage på skolesporet. Vores mentorer skræddersyr alle forløb til hver enkelt elev, og de har alle fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derudover har mentorerne adgang til materiale fra Gyldendal, så de er propfyldte med idéer til nye aktiviteter i lektiehjælpen.

Vores mentorer fra Nørrebro er som regel studerende på videregående uddannelser, såsom Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Derudover har vi nogle mentorer fra gymnasiale uddannelser, som er udvalgt på baggrund af deres høje faglige niveau.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Mentor bliver en rollemodel

Og giver dit barn lyst til læring

Hos MentorDanmark er vores primære opgave at hjælpe elever i grundskolen og gymnasiet igennem uddannelsessystemet gennem skræddersyet en-til-en-undervisning. Når undervisningen foregår en-til-en, kan dit barn se og mærke, at det ikke er en travl og stresset underviser, der kommer ind ad døren, men en anden ung med overskud til dit barn. Når lektiehjælperen er ung, får dit barn også mulighed for at spejle sig i sin mentor, så mentoren kan blive en rollemodel, der giver dit barn endnu mere lyst til læring.

MentorDanmarks lektiehjælp er altid tilpasset den enkelte, så alle elementer i undervisningen er fuldstændigt skræddersyede. Det vil sige, at undervisningen blandt andet er tilpasset dit barns læringsstil, som vi tester under det første møde. Med skræddersyet undervisning kan dit barn nemlig gøre meget hurtigere fremskridt, end tilfældet ville være, hvis undervisningen ikke var skræddersyet.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

Fleksible undervisningsrammer

I bestemmer selv tid og sted

Hos langt de fleste familier foregår lektiehjælpen i elevens hus på en fast ’’lektiehjælpsdag’’ og to timer ad gangen. Når undervisningen finder sted indenfor hjemmets fire vægge, skaber det tryghed og gennemskuelighed for dit barn, og der er ingen andre mennesker, som kan forstyrre lektiehjælpen.

Nogle familier foretrækker dog, at barnets lektiehjælp er udenfor hjemmet, eller har ikke mulighed for at åbne hjemmet op for en mentor. I sådanne tilfælde kan undervisningen selvfølgelig også rykke udenfor hjemmet. Et godt lektiehjælpssted kunne så være Nørrebro Bibliotek, der har gode faciliteter. Hvis dit barn lærer meget aktivt, kan udendørs undervisning også være en god idé. I så fald er Fælledparken og Assistens Kirkegård gode steder at få lektiehjælp.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

En personlig fagvejleder hjælper jer

- og finder den rette mentor til dit barn

Når du ringer ind til os på 61 61 77 77 eller skriver dit telefonnummer i kontaktboksen, er det vores fagvejledning, du kommer i kontakt med. Jeres personlige fagvejleder vil så matche dit barn med en mentor baseret på dit barns niveau, mål, personlighed og interesser. Derefter får I et uforpligtigende møde med dit barns nye mentor, så I kan få lov at se hinanden an, inden forløbet går ordentligt i gang. Efterfølgende ringer fagvejlederen til jer igen og sikrer sig, at matchet er helt rigtigt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer