Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp på Nørrebro

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp på Nørrebro og omegn

Vores mentorer hjælper dit barn

Har dit barn mistet gejsten i sit skolearbejde? Eller der et fag, der er begyndt at drille for meget? Så kan MentorDanmarks lokale mentorer fra Nørrebro hjælpe dit barn tilbage på skolesporet med skræddersyet lektiehjælp.

Vores mentorer skræddersyr alle forløb til hver enkelt elev, og de har alle fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derudover har mentorerne adgang til materiale fra Gyldendal, så de er propfyldte med idéer til nye aktiviteter i lektiehjælpen.

Lektiehjælp i alle fag på Nørrebro

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor på Nørrebro og omegn

  Vores mentorer fra Nørrebro er som regel topstuderende på videregående uddannelser i København, såsom Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Derudover har vi nogle mentorer fra gymnasiale uddannelser, som er udvalgt på baggrund af deres høje faglige niveau. Fælles er, at de har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag.

  Alle vores mentorer har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i, og mentorerne kan undervise i alle fag i både grundskolen og gymnasiet. Derudover har mentorerne adgang til materialer fra Gyldendal, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted på Nørrebro

  Når undervisningen finder sted indenfor hjemmets fire vægge, skaber det tryghed og gennemskuelighed for dit barn, og der er ingen andre mennesker, som kan forstyrre lektiehjælpen.

  Nogle familier foretrækker dog, at barnets lektiehjælp er udenfor hjemmet, eller har ikke mulighed for at åbne hjemmet op for en mentor. I sådanne tilfælde kan undervisningen selvfølgelig også rykke udenfor hjemmet. Et godt lektiehjælpssted kunne så være Nørrebro Bibliotek, der har gode faciliteter. Hvis dit barn lærer meget aktivt, kan udendørs undervisning også være en god idé. I så fald er Fælledparken og Assistens Kirkegård gode steder at få lektiehjælp.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Hos langt de fleste familier foregår lektiehjælpen i elevens hus på en fast ’lektiehjælpsdag’ og to timer ad gangen. Andre foretrækker mere fleksibel planlægning og aftaler fra uge til uge.

  Vi har fleksible undervisningsrammer, og I kan bestemme tid og sted selv, så tilpasser vores mentorer sig efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp på Nørrebro til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Mentor bliver en rollemodel

  Og giver dit barn lyst til læring

  Hos MentorDanmark er vores primære opgave at hjælpe elever i grundskolen og gymnasiet igennem uddannelsessystemet gennem skræddersyet en-til-en-undervisning. Når undervisningen foregår en-til-en, kan dit barn se og mærke, at det ikke er en travl og stresset underviser, der kommer ind ad døren, men en anden ung med overskud til dit barn. Når lektiehjælperen er ung, får dit barn også mulighed for at spejle sig i sin mentor, så mentoren kan blive en rollemodel, der giver dit barn endnu mere lyst til læring.

  MentorDanmarks lektiehjælp er altid tilpasset den enkelte, så alle elementer i undervisningen er fuldstændigt skræddersyede. Det vil sige, at undervisningen blandt andet er tilpasset dit barns læringsstil, som vi tester under det første møde. Med skræddersyet undervisning kan dit barn nemlig gøre meget hurtigere fremskridt, end tilfældet ville være, hvis undervisningen ikke var skræddersyet.

  Priser på lektiehjælp på Nørrebro

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.