Mentorerne bruger anderledes materialer i lektiehjælpen Mentorerne bruger anderledes materialer i lektiehjælpen

Styrk dit barns motivation og skoleglæde

Få en mentor til at hjælpe med det, der er svært

Det rette match mellem mentor og elev

Lektiehjælp i Viborg

Vores mentorer giver dit barn et fagligt boost

Kunne dit barn bruge lidt ekstra vind i sejlene? Så står vores mentorteam klar til at give lektiehjælp af høj kvalitet i Viborg. Hos MentorDanmark er vi specialister i at skabe skoleglæde og lyst til læring, selv hos de allermest skoletrætte elever. Alle vores forløb er skræddersyede til den enkelte elev, så vi sikrer, at dit barn får mest muligt ud af undervisningen.

Vores dygtige mentorer er guldstjerneelever fra blandt andet Viborg Gymnasium, og de brænder alle for at skabe faglig fremgang for dit barn. Alle vores mentorer skal have høje pædagogiske evner og have 10 eller 12 i karakter i samtlige fag, de underviser i. Derved sikrer vi, at dit barn altid modtager topprofessionel lektiehjælp.

MentorDanmark underviser i hele Viborg-egnen, så uanset om du bor syd for Søndersø eller nord for Nørresø, har vi en mentor, der passer til jer. Hvis I bor uden for Viborg fx i Løgstrup, Rødding eller Sønder Rind, kan vi også finde en passende løsning.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev har en god relation

En ung rollemodel

– der skaber lyst til læring hos dit barn

Hos MentorDanmark foregår undervisningen i en en-til-en-model, så mentoren har god tid til at fokusere på dit barns behov og skabe nærvær, der kan mærkes. Derudover foregår undervisningen i en ung-til-ung-relation, hvor læringen sker i øjenhøjde. Vi ved, at det for unge med udfordringer i skolen er inspirerende at kunne spejle sig i unge, der har stor læringsglæde. Dermed hjælper en ung mentor ikke kun med lektierne, men også med at skabe lyst til læring hos mentee. Udover høje pædagogiske og faglige evner har vores mentorer også adgang til officielle materialer fra Gyldendal, som de anvender i undervisningen.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

Hvor og hvornår vil I have lektiehjælp?

Vores mentorer tilpasser tidspunkt og sted efter jeres behov

Hos MentorDanmark er det oftest sådan, at mentoren kommer hjem til jer og underviser en fast dag på ugen, to timer ad gangen. For nogle børn kan det dog være distraherende at blive undervist i et miljø, de normalt forbinder med fritid og familiehygge.

Heldigvis er vores mentorer fleksible og kan anbefale steder i nærmiljøet, som også kan være gode læringsmiljøer. For eksempel har Hovedbiblioteket i Viborg og Houlkær Bibliotek gode læringsfaciliteter. Et stykke uden for Viborg kan Frederiks Bibliotek og Bjerringbro Bibliotek også anvendes. Hvis det passer jer dårligt med en fast lektiehjælpsdag, kan dagene også være varierede, sådan at alt det praktiske i forløbet er fuldstændig gnidningsfrit.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Er du klar til at give dit barn ekstra vind i sejlene?

Så er vores fagvejledere klar til at hjælpe dig

Når du ringer til os på 61 61 77 77, kan du få en uforpligtende samtale med vores fagvejledere, der kan hjælpe med at klarlægge dit barns udfordringer. Vælger du at fortsætte med hjælp fra os, vil din personlige fagvejler finde jeres mentormatch. Efterfølgende vil fagvejledningen løbende holde kontakt med jer og sikre, at det skræddersyede forløb stadig er tilfredsstillende. Fagvejledningen kan også hjælpe med at besvare de spørgsmål, som måtte komme undervejs i forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer