Glad elev, der får lektiehjælp i tysk med mentor
Glad elev, der får lektiehjælp i tysk med mentor

Bliv kontaktet

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Viborg

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Viborg og omegn

Vores mentorer giver dit barn et fagligt boost

Kunne dit barn bruge lidt ekstra vind i sejlene? Så står vores mentorteam klar til at give lektiehjælp af høj kvalitet i Viborg. Hos MentorDanmark er vi specialister i at skabe skoleglæde og lyst til læring, selv hos de allermest skoletrætte elever. Alle vores forløb er skræddersyede til den enkelte elev, så vi sikrer, at dit barn får mest muligt ud af undervisningen.

MentorDanmark underviser i hele Viborg-egnen, så uanset om du bor syd for Søndersø eller nord for Nørresø, har vi en mentor, der passer til jer. Hvis I bor uden for Viborg fx i Løgstrup, Rødding eller Sønder Rind, kan vi også finde en passende løsning.

Lektiehjælp i alle fag i Viborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Viborg og omegn

  Vi har mentorer i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. Vores dygtige mentorer er guldstjerneelever fra blandt andet Viborg Gymnasium eller et gymnasie i Silkeborg eller Aarhus, og de brænder alle for at skabe faglig fremgang for dit barn. Alle vores mentorer skal have høje pædagogiske evner og have 10 eller 12 i karakter i samtlige fag, de underviser i. Derved sikrer vi, at dit barn altid modtager topprofessionel lektiehjælp.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Viborg

  Hos MentorDanmark er det oftest sådan, at mentoren kommer hjem til jer og underviser en fast dag på ugen, to timer ad gangen. For nogle børn kan det dog være distraherende at blive undervist i et miljø, de normalt forbinder med fritid og familiehygge.

  Heldigvis er vores mentorer fleksible og kan anbefale steder i nærmiljøet, som også kan være gode læringsmiljøer. For eksempel har Hovedbiblioteket i Viborg og Houlkær Bibliotek gode læringsfaciliteter. Et stykke uden for Viborg kan Frederiks Bibliotek og Bjerringbro Bibliotek også anvendes.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer i Viborg og omegn er meget fleksible, når det kommer til hvor og hvornår, lektiehjælpen skal foregå. Hvis det passer jer dårligt med en fast lektiehjælpsdag, kan dagene også være varierede, sådan at alt det praktiske i forløbet er fuldstændig gnidningsfrit. Vores mentorer tilpasser både tidspunkt og sted efter jeres behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Viborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En ung rollemodel

  – der skaber lyst til læring hos dit barn

  Hos MentorDanmark foregår undervisningen i en en-til-en-model, så mentoren har god tid til at fokusere på dit barns behov og skabe nærvær, der kan mærkes. Derudover foregår undervisningen i en ung-til-ung-relation, hvor læringen sker i øjenhøjde.

  Vi ved, at det for unge med udfordringer i skolen er inspirerende at kunne spejle sig i unge, der har stor læringsglæde. Dermed hjælper en ung mentor ikke kun med lektierne, men også med at skabe lyst til læring hos mentee. Udover høje pædagogiske og faglige evner har vores mentorer også adgang til officielle materialer fra Gyldendal, som de anvender i undervisningen.

  Priser på lektiehjælp i Viborg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.