Lektiehjælp i Vangede


Skræddersyet lektiehjælp med mentorer fra Vangede

Skræddersyet lektiehjælp med mentorer fra Vangede

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp, som er skræddersyet til dit barn. Vi har undervisning i alle fag til både elever i folkeskolen og gymnasiet. Vi har mange mentorer fra Vangede og omegn, hvor flere af dem går på de omkringliggende gymnasier eller studerer på universiteter i og omkring København.

Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og de har derfor et fagligt overskud til at lære fra sig og give deres skoleglæde videre. Vi udfordrer derudover vores mentorer i deres pædagogiske evner, så vi kan være sikre på, at dit barn får den bedste lektiehjælp.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Undervisning for unge af unge


En lektiehjælper og en rollemodel

En lektiehjælper og en rollemodel

Elev får lektiehjælp

De fleste af vores mentorer er unge mellem 17 og 30 år, der selv går i skole. Når lektiehjælpen foregår for unge af unge, betyder det, at vores mentorer har styr på pensum og samtidig ved, hvilke udfordringer der kan være ved at gå i skole.

Samtidig betyder vores ung-til-ung-undervisning, at der skabes en tæt relation mellem mentor og mentee, som er med til at skabe succesoplevelser. Vores erfaring er, at det for flere børn har betydet meget, at de har kunne spejle sig i et andet ungt menneske. Vi ønsker ikke blot, at dit barn skal få en lektiehjælper, men også en rollemodel.

Undervisningen foregår desuden en-til-en, hvilket skaber identifikation, som giver motivation. Der er derfor også tid til at fordybe sig i opgaverne og stille de spørgsmål, som der ellers kan være for travlt til i skolen. Undervisningen vil blive sat efter barnets tempo, hvilket skaber de bedste forudsætninger for læring.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Vores mentorer er klar i Vangede


Lektiehjælp i nærmiljøet

Lektiehjælp i nærmiljøet

For os er det vigtigt, at undervisningen foregår i nærmiljøet, hvor der er trygge rammer. Ofte vil lektiehjælpen derfor foregå hjemme hos jer selv, men hvis det forstyrrer for meget at sidde i dagligstuen, kan lektiehjælpen også foregå andre steder. Vangede Bibliotek har gode muligheder for indendørs undervisning, men hvis der er brug for at komme ud under åben himmel, er Gentofte Sø en oplagt mulighed til eksempelvis en grammatikstafet.

Udover at mentorerne er fleksible i forhold til undervisningssted, så er vores mentorer også fleksible i forhold til undervisningsdage, så det passer for jer. For nogle fungerer det bedst med en fast ugentlig undervisningsdag, mens det for andre fungerer bedst med skiftende dage. Uanset hvad ønskerne er, vil vores mentorer forsøge at opfylde dem bedst muligt.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Professional fagvejledning


– både før, under og efter forløbet

– både før, under og efter forløbet

Når du ringer ind, er det fagvejledningen, som du først får i røret. Fagvejlederen vil spørge ind til dit barns skolegang, fag, niveau, læringsstile og interesser. På den måde sikrer fagvejlederen, at vi kan finde den perfekte mentor til netop dit barn. Du vil desuden få tilknyttet en fast fagvejleder, som du kan ringe til, hvis du har spørgsmål både før, under og efter forløbet.

Flere af vores fagvejledere har et godt kendskab til Vangede og omegn og kan derfor hjælpe med at guide til gode områder, hvis undervisningen skal foregå underdørs. Måske kender du også til et sted, som kunne være med til at give inspirerende undervisning?

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer