Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Vangede

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Vangede og omegn

Skræddersyet hjælp til lektier med mentorer fra Vangede

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp, som er skræddersyet til dit barn. Vi har undervisning i alle fag til både elever i folkeskolen og gymnasiet, og vi er klar til at hjælpe dit barn med faglige udfordringer og samtidig styrke selvtilliden, så det bliver sjovere at lave lektier og gå i skole.

Vi er en del af Gyldendal, så alle vores mentorer har fri adgang til kvalitetssikrede materialer, der kan sikre højt fagligt niveau for lektiehjælpen med dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Vangede

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Vangede og omegn

  Vi har mange mentorer fra Vangede og omegn, hvor flere af dem går på de omkringliggende gymnasier eller studerer på universiteter i og omkring København som såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og de har derfor et fagligt overskud til at lære fra sig og give deres skoleglæde videre. Vi udfordrer derudover vores mentorer i deres pædagogiske evner, så vi kan være sikre på, at dit barn får den bedste lektiehjælp.

  De fleste af vores mentorer er unge mellem 17 og 30 år, der selv går i skole. Når lektiehjælpen foregår for unge af unge, betyder det, at vores mentorer har styr på pensum og samtidig ved, hvilke udfordringer der kan være ved at gå i skole.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Vangede

  For os er det vigtigt, at undervisningen foregår i nærmiljøet, hvor der er trygge rammer. Ofte vil lektiehjælpen derfor foregå hjemme hos jer selv, men hvis det forstyrrer for meget at sidde i dagligstuen, kan lektiehjælpen også foregå andre steder.

  Vangede Bibliotek har gode muligheder for indendørs undervisning, men hvis der er brug for at komme ud under åben himmel, er Gentofte Sø en oplagt mulighed til eksempelvis en grammatikstafet.

  Flere af vores mentorer har et godt kendskab til Vangede og omegn og kan derfor hjælpe med at guide til gode områder, hvis undervisningen skal foregå underdørs. Måske kender du også til et sted, som kunne være med til at give inspirerende undervisning?

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Udover at mentorerne er fleksible i forhold til undervisningssted, så er vores mentorer også fleksible i forhold til undervisningsdage, så det passer for jer. For nogle fungerer det bedst med en fast ugentlig undervisningsdag, mens det for andre fungerer bedst med skiftende dage. Uanset hvad ønskerne er, vil vores mentorer forsøge at opfylde dem bedst muligt.

  Vores mentorer er klar til at hjælpe i Vangede og tilpasser sig tid og sted, der passer jer bedst.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Vangede til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning for unge af unge

  En lektiehjælper og en rollemodel

  Vores ung-til-ung-undervisning betyder, at der skabes en tæt relation mellem mentor og mentee, som er med til at skabe succesoplevelser. Vores erfaring er, at det for flere børn har betydet meget, at de har kunne spejle sig i et andet ungt menneske. Vi ønsker ikke blot, at dit barn skal få en lektiehjælper, men også en rollemodel.

  Undervisningen foregår desuden en-til-en, hvilket skaber identifikation, som giver motivation. Der er derfor også tid til at fordybe sig i opgaverne og stille de spørgsmål, som der ellers kan være for travlt til i skolen. Undervisningen vil blive sat efter barnets tempo, hvilket skaber de bedste forudsætninger for læring.

  Priser på lektiehjælp i Vangede

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.