Elev under lektiehjælp Elev under lektiehjælp

Har dit barn brug for lektiehjælp?

Mentorerne i Valby står klar til at hjælpe

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Lektiehjælp i Valby

Vores mentorer gør lektiehjælp sjovt

Er dit barn gået død i skolearbejde? Eller synes du, at dit barn har brug for et ekstra fagligt boost? MentorDanmark har mentorer i Valby, der kan hjælpe med at genvinde både motivation og faglighed, på en spændende og kreativ måde.

Vores mentorer er selv studerende, som regel på en videregående uddannelse på for eksempel Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet. Derudover er nogle af dem studerende på gymnasier i nærområdet. Alle vores mentorer har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i, og mentorerne kan undervise i alle fag i både grundskolen og gymnasiet. Derudover har mentorerne adgang til materialer fra Gyldendal, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Taet og godt forhold elev og mentor imellem

Undervisning i øjenhøjde

Vores mentorer er som oftest unge, hvilket giver en enestående mulighed for at skabe et forhold mellem mentor og elev, som er meget tættere, end det normalt er tilfældet mellem lærer og elev. Denne tæthed gør, at dit barn føler sig mere sikker og tryg i undervisningen, og derfor tør spørge, når en opgave er for svær eller kompliceret.

Fordi lektiehjælpen samtidig foregår en-til-en, er der også god tid til at besvare alle dit barns spørgsmål. Så længe emnet er fagligt, bestemmer dit barn i høj grad dagsordenen, når I får en mentor på besøg. MentorDanmarks hovedformål er nemlig at tilbyde skræddersyet lektiehjælp, og derfor er al vores lektiehjælp målrettet den enkelte elev ned til den allermindste detalje. Sådan sikrer vi, at dit barn får mest muligt ud af timerne med sin mentor.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev faar lektiehjaelp af mentor

Vores mentorer er fleksible

I fastsætter rammerne

For de fleste familier giver det bedst mening, at lektiehjælpen foregår i deres eget hjem, en fast dag på ugen og to timer ad gangen. Det skaber tid til fordybelse, faste rammer og overskuelighed for dit barn, samtidig med at lektiehjælpen finder sted, hvor dit barn i forvejen føler sig tryg.

Nogle familier foretrækker dog, at undervisningen er udenfor hjemmet eller udendørs. Som oftest vil jeres mentor have idéer til, hvor I så kan tage hen, eller I kan selv komme med idéer. Vi foreslår for eksempel, at man kan tage hen på Valby Bibliotek og få hjælp med lektierne der. For aktive børn, eller børn og unge, der ønsker lidt ekstra sollys, kan mentorerne også hjælpe med lektierne udendørs. Så kan lektiehjælpen for eksempel finde sted på Søndermarken eller i Valbyparken. I kan også ringe ind til fagvejledningen og få nogle ekstra forslag til, hvor der er gode faciliteter til lektiehjælp.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejlederne hjælper dig

Ring ind for en snak om dit barn

Vores fagvejledere hjælper dig i gang

Når du kommer i kontakt med MentorDanmark, er den første du taler med en af vores servicemindede fagvejledere. Fagvejlederen hjælper med at behovsafdække og få helt styr på dit barns faglige niveau. Fagvejlederen spørger også ind til, hvem dit barn er personligheds- og interessemæssigt. Hovedreglen er, at jo bedre vi lærer dit barn at kende, desto nemmere er det for os at finde den helt rette mentor. Efter det første uforpligtigende møde med mentoren, hiver jeres fagvejleder jer igen til side og sikrer, at I er tilfredse med dit barns mentor, inden forløbet går rigtigt i gang.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer