Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Valby

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Valby og omegn

Vores mentorer gør lektierne sjove

Er dit barn gået død i skolearbejde? Eller synes du, at dit barn har brug for et ekstra fagligt boost? MentorDanmark har mentorer i Valby, der kan hjælpe med at genvinde både motivation og faglighed, på en spændende og kreativ måde.

Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i. Derudover har de fået screenet deres pædagogiske færdigheder, og de har adgang til skolematerialer fra Gyldendal. De tre komponenter sikrer til sammen, at vi kan udbyde superkompetent lektiehjælp.

Lektiehjælp i alle fag i Valby

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Valby og omegn

  Vores mentorer er selv studerende, som regel på en videregående uddannelse i København på for eksempel Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet. Derudover er nogle af dem studerende på gymnasier i nærområdet. 

  Alle vores mentorer har fået topkarakterer i de fag, som de underviser i, og mentorerne kan undervise i alle fag i både grundskolen og gymnasiet. Derudover har mentorerne adgang til materialer fra Gyldendal, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Valby

  De fleste familier foretrækker, at mentoren kommer hjem hos jer og hjælper med lektierne. Så foregår lektiehjælpen i trygge og genkendelige rammer, og der er god mulighed for fordybelse.

  Nogle familier foretrækker dog, at undervisningen er udenfor hjemmet eller udendørs. Som oftest vil jeres mentor have idéer til, hvor I så kan tage hen, eller I kan selv komme med idéer. Vi foreslår for eksempel, at man kan tage hen på Valby Bibliotek og få hjælp med lektierne der. For aktive børn, eller børn og unge, der ønsker lidt ekstra sollys, kan mentorerne også hjælpe med lektierne udendørs. Så kan lektiehjælpen for eksempel finde sted på Søndermarken eller i Valbyparken. I kan også ringe ind til fagvejledningen og få nogle ekstra forslag til, hvor der er gode faciliteter til lektiehjælp.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For de fleste familier giver det bedst mening, at lektiehjælpen foregår i deres eget hjem, en fast dag på ugen og to timer ad gangen. Det skaber tid til fordybelse, faste rammer og overskuelighed for dit barn, samtidig med at lektiehjælpen finder sted, hvor dit barn i forvejen føler sig tryg.

  Vores mentorer er fleksible, og I fastsætter rammerne for tid og sted, så det passer bedst for jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Valby til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning i øjenhøjde

  Mentor genfinder dit barns skoleglæde

  Vores mentorer er som oftest unge, hvilket giver en enestående mulighed for at skabe et forhold mellem mentor og elev, som er meget tættere, end det normalt er tilfældet mellem lærer og elev. Denne tæthed gør, at dit barn føler sig mere sikker og tryg i undervisningen, og derfor tør spørge, når en opgave er for svær eller kompliceret.

  Fordi lektiehjælpen samtidig foregår en-til-en, er der også god tid til at besvare alle dit barns spørgsmål. Så længe emnet er fagligt, bestemmer dit barn i høj grad dagsordenen, når I får en mentor på besøg. MentorDanmarks hovedformål er nemlig at tilbyde skræddersyet lektiehjælp, og derfor er al vores lektiehjælp målrettet den enkelte elev ned til den allermindste detalje. Sådan sikrer vi, at dit barn får mest muligt ud af timerne med sin mentor.

  Priser på lektiehjælp i Valby

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.