Mentor og elev har det godt ved computeren Mentor og elev har det godt ved computeren

Få lektiehjælp efter dit barns behov

Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

Elev og mentor er glade under lektiehjaelpen

Lektiehjælp i Taastrup

Giv dit barn et fagligt boost

Bliver dit barn stille, når snakken falder på, hvad de har lært i skolen i dag? Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp tilpasset efter den enkeltes behov og mål. Vi står klar til at hjælpe jer, uanset om det er matematik, fransk eller fysik, dit barn har brug for hjælp til.

Undervisningen foregår sammen med en af vores dygtige mentorer fra Taastrup og omegn. Alle vores mentorer er passionerede og fagligt stærke, og så har de fået 10 og 12 i de fag, de underviser i.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Mentorer, der brænder for at lære

Vi har en mentor, der matcher dit barns behov

Hos MentorDanmark har vi et stort mentorteam, som spænder bredt. Fælles for dem er, at de alle brænder for at give lysten til læring videre. Vores mentorer har en bred palet af forskellige fagkombinationer og interesser, og vi har derfor helt sikkert et match til dit barn. Vores skræddersyede mentorforløb tager udgangspunkt i der, hvor eleven er, og undervisningen er på den måde altid i øjenhøjde.

Foruden at være lektiehjælpere, så er mentorerne også rollemodeller og en faglig støtte. De er typisk mellem 17 og 30 år, og den lille aldersforskel mellem mentor og elev ser vi som en styrke. Mentorerne kan hjælpe og forstå dit barns udfordringer på en helt anden måde, end en lærer eller forælder kan. De ved selv, hvordan det kan føles, når algebra bare ikke giver mening. Og så kender en mentor de gode råd og fif, som de videregiver på en let og sjov måde. Vores erfaring siger, at elever med faglige udfordringer har godt af at spejle sig i andre og dermed blive inspireret af et andet ungt menneske.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mor og gymnasieelev kigger på elevs fremgang i Mentorportalen

Undervisning, der passer jer

Hvor og hvornår I ønsker

Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Taastrup i trygge og vante rammer. Nogle børn og unge kan også blive distraheret i lektielæsningen, når legetøj og PlayStation er inden for rækkevidde. Derfor kan det være en fordel at rykke undervisningen væk fra hjemmet og evt. til Taastrup Bibliotek, som har mange gode faciliteter.

Hvis dit barn har brug for en mere aktiv form for undervisning, kan det være godt at undervise udendørs, hvor der er plads til de helt store armbevægelser. Det er der for eksempel i Røjlegrøften Naturpark. Her kan man lave alverdens lege og øvelser, hvor eleven får brugt hele kroppen. Jeres tilknyttede mentor vil kende nærområdet godt og har helt sikkert selv nogle gode forslag til steder, I kan være.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev laver lektier

Fagvejlederne sidder klar ved røret

Professionel kontakt fra start til slut

Hos MentorDanmark ønsker vi, at alle børn oplever skoleglæde og faglig fremgang. Når du ringer ind til os, kommer du i kontakt med en fagvejleder. Her spørger vi om en række spørgsmål omkring dit barns faglighed, selvtillid, interesser og mål. Ud fra det vil jeres personlige fagvejleder lave en behovsanalyse, der skal bruges til at finde det helt rette mentormatch til jeres forløb. I vil være i kontakt med fagvejlederen før, under og efter forløbet, og fagvejlederen vil på den måde sikre, at undervisningen går godt.

Den personlige fagvejleder finder en mentor til jer ud fra faglige udfordringer og geografi, men også ud fra personlighed, læreringsstil og interesser. Vores erfaring er nemlig, at magien for alvor opstår, når mentor og elev kan møde hinanden i fælles interesser. Det giver det allerbedste udgangspunkt for at få succesoplevelser og for at komme i mål.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer