Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Taastrup

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Taastrup og omegn

Giv dit barn et fagligt boost

Bliver dit barn stille, når snakken falder på, hvad de har lært i skolen i dag? Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp tilpasset efter den enkeltes behov og mål. Vi står klar til at hjælpe jer, uanset om det er matematik, fransk eller fysik, dit barn har brug for hjælp til.

Undervisningen foregår sammen med en af vores dygtige mentorer fra Taastrup og omegn. Alle vores mentorer er passionerede og fagligt stærke, og så har de fået 10 og 12 i de fag, de underviser i. Vores skræddersyede mentorforløb tager udgangspunkt i der, hvor eleven er, og undervisningen er på den måde altid i øjenhøjde.

Lektiehjælp i alle fag i Taastrup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Taastrup og omegn

  Hos MentorDanmark har vi et stort mentorteam, som spænder bredt. Fælles for dem er, at de alle brænder for at give lysten til læring videre. Vores mentorer har en bred palet af forskellige fagkombinationer og interesser, og vi har derfor helt sikkert et match til dit barn.

  Foruden at være lektiehjælpere, så er mentorerne også rollemodeller og en faglig støtte. De er typisk mellem 17 og 30 år, og den lille aldersforskel mellem mentor og elev ser vi som en styrke. Mentorerne kan hjælpe og forstå dit barns udfordringer på en helt anden måde, end en lærer eller forælder kan. De ved selv, hvordan det kan føles, når algebra bare ikke giver mening. Og så kender en mentor de gode råd og fif, som de videregiver på en let og sjov måde. Vores erfaring siger, at elever med faglige udfordringer har godt af at spejle sig i andre og dermed blive inspireret af et andet ungt menneske.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Taastrup

  Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Taastrup i trygge og vante rammer. Nogle børn og unge kan også blive distraheret i lektielæsningen, når legetøj og PlayStation er inden for rækkevidde. Derfor kan det være en fordel at rykke undervisningen væk fra hjemmet og evt. til Taastrup Bibliotek, som har mange gode faciliteter. I Vallensbæk eller Roskilde er der også mange gode muligheder.

  Hvis dit barn har brug for en mere aktiv form for undervisning, kan det være godt at undervise udendørs, hvor der er plads til de helt store armbevægelser. Det er der for eksempel i Røjlegrøften Naturpark. Her kan man lave alverdens lege og øvelser, hvor eleven får brugt hele kroppen. Jeres tilknyttede mentor vil kende nærområdet godt og har helt sikkert selv nogle gode forslag til steder, I kan være.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer i Taastrup er fleksible i forhold til, hvornår tidspunktet for lektiehjælpen er bedst for jer. Foretrækker I en fast dag om ugen, kan vi sagtens klare det. Vil I hellere have fleksibilitet og vælge en lektiehjælpsdag fra uge til uge, kan vores mentorer tilpasse jeres ønske.

  Vi ved, at mange familier har en travl hverdag, så vi vil gøre, hvad vi kan for at få lektiehjælpsforløbet til at være så gnidningsfrit som muligt.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Taastrup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Lektiehjælper og rollemodel

  Vores koncept er en-til-en-undervisning. Det giver tid til at gå i dybden med det, som kan være svært at nå i skolen. Fordi lektiehjælpen er tilpasset den enkelte, møder mentorerne eleven i øjenhøjde og med respekt. De ved om nogen, hvordan det er at være et barn eller et ungt menneske i dag, og de kender til de udfordringer, de kan stå med.

  Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er med til at skabe et rum, hvor der er plads til både fejl og fremgang. Mentorerne er derfor mere end en lektiehjælper. De fungerer som en rollemodel, som en ”ven” og som en støtte i dit barns personlige udvikling.

  Priser på lektiehjælp i Taastrup

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.