Lektiehjælp i Sønderborg


Vores mentorer i og omkring Sønderborg kan hjælpe dit barn

Vores mentorer i og omkring Sønderborg kan hjælpe dit barn

Mangler dit barn lektiehjælp i Sønderborg? Så er vores mentorer klar til at give en hjælpende hånd. Uanset om du bor i midten eller udkanten af Sønderborg eller et helt andet sted på Als, har vi en mentor, der passer til dit barn. Vi dækker hele Sønderborg og Als og tilbyder hjælp i alle fag i grundskolen og gymnasiet.

Mange af vores mentorer er håndplukkede elever fra Alssundgymnasiet Sønderborg, og nogle af dem er studerende på en videregående uddannelse som for eksempel på SDU Sønderborg. Fælles for dem alle er, at de skræddersyr undervisningen præcis efter dit barns behov og interesser, og alle mentorer brænder for at gøre en forskel for dit barn.

Elev får lektiehjælp

Det er vigtigt for os, at der er nærhed mellem mentor og mentee. Nærheden handler ikke kun om, at I skal bo tæt på hinanden, men at mentoren også går op i at skabe en følelse af nærhed ved at fokusere på dit barn specifikt fremfor at skulle fokusere på et klasselokale fyldt med elever. Derved skaber den skræddersyede lektiehjælp nærhed.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Vores mentorer i Sønderborg skaber skoleglæde


En ung mentor at spejle sig i

En ung mentor at spejle sig i

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark er vi stolte af vores en-til-en-undervisningskoncept, der giver ekstra tid til dit barns behov og læringsstil. Udover at undervisningen foregår en til en, foregår den også fra ung til ung. Det, at vores mentorer også er unge, giver plads til nærhed. Derudover kender vores mentorer udfordringerne ved skolelivet, fordi de også selv er studerende. Når dit barn har mulighed for at spejle sig i en af vores mentorer, skaber det motivation. Således fungerer mentoren også som en rollemodel, som barnet kan se op til og føle sig tryg ved.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Undervisning i Sønderborg og omegn


Med fleksible mentorer

Med fleksible mentorer

Som oftest kommer mentoren fast to timer om ugen hjemme hos jer. Kan det ikke lade sig gøre at undervise i jeres hjem, har Sønderborg og Als dog mange gode områder til undervisning, både inden- og udenfor. For eksempel tilbyder Biblioteket Sønderborg og Biblioteket Gråsten faciliteter, der kan fungere som gode læringsrum. Bor I langt mod nord på Als, vil Biblioteket Nordborg også danne ramme for god undervisning.

Skal undervisningen foregå udenfor, kan man tage en spadseretur rundt om Sønderborg Slot og øve engelske gloser. Der er også mulighed for at øve tabeller, imens man går om Gammeldam. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan bruge den alsiske natur.

Vores mentorer er fleksible, i forhold til både hvor og hvornår undervisningen foregår, og kan både undervise hjemme hos jer eller ude i byen, på det tidspunkt der passer jer bedst.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Servicemindede fagvejledere


– der sørger for det bedste match

– der sørger for det bedste match

Hos MentorDanmark går vi op i at finde den helt rette mentor til dit barns forløb. Men inden du når dertil, får du tildelt en personlig fagvejleder, der hjælper med at afdække dit barns behov. Din personlige fagvejleder sørger så for at finde den korrekte mentor, der passer til dit barns personlighed og læringsstil. Vejlederen sørger løbende for at tage kontakt til jer for at sikre, at undervisningen og forløbet går helt, som det skal.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer