Vendespil med engelske gloser Vendespil med engelske gloser

Skal dit barn have hjælp med lektierne?

Få professionel lektiehjælp af en kompetent mentor

Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Lektiehjælp i Sønderborg

Vores mentorer i og omkring Sønderborg kan hjælpe dit barn

Mangler dit barn lektiehjælp i Sønderborg? Så er vores mentorer klar til at give en hjælpende hånd. Uanset om du bor i midten eller udkanten af Sønderborg eller et helt andet sted på Als, har vi en mentor, der passer til dit barn. Vi dækker hele Sønderborg og Als og tilbyder hjælp i alle fag i grundskolen og gymnasiet.

Mange af vores mentorer er håndplukkede elever fra Alssundgymnasiet Sønderborg, og nogle af dem er studerende på en videregående uddannelse som for eksempel på SDU Sønderborg. Fælles for dem alle er, at de skræddersyr undervisningen præcis efter dit barns behov og interesser, og alle mentorer brænder for at gøre en forskel for dit barn.

Det er vigtigt for os, at der er nærhed mellem mentor og mentee. Nærheden handler ikke kun om, at I skal bo tæt på hinanden, men at mentoren også går op i at skabe en følelse af nærhed ved at fokusere på dit barn specifikt fremfor at skulle fokusere på et klasselokale fyldt med elever. Derved skaber den skræddersyede lektiehjælp nærhed.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

Vores mentorer i Sønderborg skaber skoleglæde

En ung mentor at spejle sig i

Hos MentorDanmark er vi stolte af vores en-til-en-undervisningskoncept, der giver ekstra tid til dit barns behov og læringsstil. Udover at undervisningen foregår en til en, foregår den også fra ung til ung. Det, at vores mentorer også er unge, giver plads til nærhed. Derudover kender vores mentorer udfordringerne ved skolelivet, fordi de også selv er studerende. Når dit barn har mulighed for at spejle sig i en af vores mentorer, skaber det motivation. Således fungerer mentoren også som en rollemodel, som barnet kan se op til og føle sig tryg ved.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mor og elev er glade for datterens mentor

Undervisning i Sønderborg og omegn

Med fleksible mentorer

Som oftest kommer mentoren fast to timer om ugen hjemme hos jer. Kan det ikke lade sig gøre at undervise i jeres hjem, har Sønderborg og Als dog mange gode områder til undervisning, både inden- og udenfor. For eksempel tilbyder Biblioteket Sønderborg og Biblioteket Gråsten faciliteter, der kan fungere som gode læringsrum. Bor I langt mod nord på Als, vil Biblioteket Nordborg også danne ramme for god undervisning.

Skal undervisningen foregå udenfor, kan man tage en spadseretur rundt om Sønderborg Slot og øve engelske gloser. Der er også mulighed for at øve tabeller, imens man går om Gammeldam. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan bruge den alsiske natur.

Vores mentorer er fleksible, i forhold til både hvor og hvornår undervisningen foregår, og kan både undervise hjemme hos jer eller ude i byen, på det tidspunkt der passer jer bedst.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Servicemindede fagvejledere

– der sørger for det bedste match

Hos MentorDanmark går vi op i at finde den helt rette mentor til dit barns forløb. Men inden du når dertil, får du tildelt en personlig fagvejleder, der hjælper med at afdække dit barns behov. Din personlige fagvejleder sørger så for at finde den korrekte mentor, der passer til dit barns personlighed og læringsstil. Vejlederen sørger løbende for at tage kontakt til jer for at sikre, at undervisningen og forløbet går helt, som det skal.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer