Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Sønderborg

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Sønderborg og omegn

Vores mentorer kan hjælpe dit barn

Mangler dit barn lektiehjælp i Sønderborg? Så er vores mentorer klar til at give en hjælpende hånd. Uanset om du bor i midten eller udkanten af Sønderborg eller et helt andet sted på Als, har vi en mentor, der passer til dit barn. Vi dækker hele Sønderborg og Als og tilbyder hjælp i alle fag i grundskolen og gymnasiet.

Det er vigtigt for os, at der er nærhed mellem mentor og mentee. Nærheden handler ikke kun om, at I skal bo tæt på hinanden, men at mentoren også går op i at skabe en følelse af nærhed ved at fokusere på dit barn specifikt fremfor at skulle fokusere på et klasselokale fyldt med elever. Derved skaber den skræddersyede lektiehjælp nærhed.

Lektiehjælp i alle fag i Sønderborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Sønderborg og omegn

  Mange af vores mentorer er håndplukkede elever fra Alssundgymnasiet Sønderborg, og nogle af dem er studerende på en videregående uddannelse som for eksempel på SDU Sønderborg. Alle mentorer har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag, så fagligheden er helt i top.

  Fælles for dem alle er, at de skræddersyr undervisningen præcis efter dit barns behov og interesser, og alle mentorer brænder for at gøre en forskel for dit barn.

  Alle vores mentorer har fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så der hele tiden er nye og spændende opgaver til lektiehjælpen. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Sønderborg

  Kan det ikke lade sig gøre at undervise i jeres hjem, har Sønderborg og Als dog mange gode områder til undervisning, både inden- og udenfor. For eksempel tilbyder Biblioteket Sønderborg og Biblioteket Gråsten faciliteter, der kan fungere som gode læringsrum. Bor I langt mod nord på Als, vil Biblioteket Nordborg også danne ramme for god undervisning.

  Skal undervisningen foregå udenfor, kan man tage en spadseretur rundt om Sønderborg Slot og øve engelske gloser. Der er også mulighed for at øve tabeller, imens man går om Gammeldam. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan bruge den alsiske natur.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Som oftest kommer mentoren fast to timer om ugen hjemme hos jer eller et sted, I har aftalt.

  Vores mentorer er fleksible, i forhold til både hvor og hvornår undervisningen foregår, og kan både undervise hjemme hos jer eller ude i byen, på det tidspunkt der passer jer bedst.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Sønderborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer i Sønderborg skaber skoleglæde

  En ung mentor at spejle sig i

  Hos MentorDanmark er vi stolte af vores en-til-en-undervisningskoncept, der giver ekstra tid til dit barns behov og læringsstil. Udover at undervisningen foregår en til en, foregår den også fra ung til ung. Det, at vores mentorer også er unge, giver plads til nærhed.

  Derudover kender vores mentorer udfordringerne ved skolelivet, fordi de også selv er studerende. Når dit barn har mulighed for at spejle sig i en af vores mentorer, skaber det motivation. Således fungerer mentoren også som en rollemodel, som barnet kan se op til og føle sig tryg ved.

  Priser på lektiehjælp i Sønderborg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.