Mor og elev er glade for datterens mentor Mor og elev er glade for datterens mentor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- få lektiehjælp med en mentor tæt på jer

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Slagelse

Bliver dit barn frustreret bare ved tanken om et fag i skolen? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Uanset om det er fordi, dit barn kæmper med faget eller har brug for flere udfordringer, så har vi en mentor, som passer til dit barns behov.

Vores mentorer i Slagelse er alle topstuderende i de fag, som de underviser i. De er derfor motiveret for at lære fra sig og skabe den lyst til læring, som de selv har oplevet. Størstedelen af vores mentorer sidder stadig på skolebænken og går på eksempelvis Slagelse Gymnasium og Syddansk Universitet.

Vores team af mentorer er udvalgt blandt de bedste. Alle vores mentorer skal have 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, men det er lige så vigtigt for os, at de pædagogiske kompetencer er i orden. Derfor skal vores mentorer blandt andet igennem MentorUddannelsen, og de bliver tilbudt en række mikrokurser, hvor de kan lære om alt fra ordblindhed til ADHD. Vores mentorer har også adgang til materiale fra Gyldendal og Systime, hvor der er timevis af gode opgaver til alle klassetrin.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev

En-til-en-undervisning

Privat lektiehjælp med fokus på dit barns behov

Hos MentorDanmark tilbyder vi en-til-en-undervisning, der skaber et helt særligt læringsrum for lektiehjælpen. Der er tid til at tage opgaverne i elevens tempo, og der er intet, som ikke kan gennemgås en ekstra gang, hvis der er behov for det. Samtidig bliver der skabt et trygt rum til at stille spørgsmål om det eller de emner, som er svære.

MentorDanmark gør samtidig brug af ung-til-ung-undervisning. Mentor og mentee kan relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet. Samtidig har mentoren pensum i frisk erindring og kender til mange nye eksamener og metoder. Vi har erfaret, at når undervisningen bliver taget ned i øjenhøjde, så er det der, undervisningen virkelig får fuld nytte.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev spejler sig i mentor

Fleksibel lektiehjælp i Slagelse

– hvor og hvornår det passer jer

For de fleste familier fungerer det bedst, at undervisningen foregår hjemme, men for nogle er det rart at komme væk fra hjemmets fire vægge. Her byder Slagelse også på flere gode muligheder. Hvis man gerne vil være inden døre, kan man tage hen til Slagelse Bibliotek, og hvis undervisningen skal foregå i det fri, så kan man eksempelvis lave ligninger ved Lystanlægget.

Uanset hvor undervisningen skal foregå, er det vigtigt, at det kan hænge sammen med et travlt skoleskema og fritidsaktiviteter. For nogle fungerer det bedst med en ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre fungerer bedre med skiftende dage eksempelvis tirsdag og fredag. Det vigtigste for os er, at undervisningen skal passe med dit barns behov og ønsker.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Professionel og personlig fagvejledning

– fra start til slut

Første skridt mod et mentorforløb hos os er at ringe ind til vores dygtige og kompetente fagvejledere. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglighed, mål, ønsker og interesser, så fagvejlederen derefter kan matche dit barn med den helt rigtige mentor. I vil få tilknyttet en personlig fagvejleder, som fra start til slut vil lave løbende opfølgninger for at sikre sig, at undervisningen forløber, som den skal.

Vores fagvejledere sidder klar ved røret både i hverdagene og weekenden, så hvis der opstår et spørgsmål, så kan I altid ringe ind.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer