Lektiehjælp i Slagelse

Bliver dit barn frustreret bare ved tanken om et fag i skolen? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Uanset om det er fordi, dit barn kæmper med faget eller har brug for flere udfordringer, så har vi en mentor, som passer til dit barns behov.

Vores mentorer i Slagelse er alle topstuderende i de fag, som de underviser i. De er derfor motiveret for at lære fra sig og skabe den lyst til læring, som de selv har oplevet. Størstedelen af vores mentorer sidder stadig på skolebænken og går på eksempelvis Slagelse Gymnasium og Syddansk Universitet.

Elev får lektiehjælp

Vores team af mentorer er udvalgt blandt de bedste. Alle vores mentorer skal have 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, men det er lige så vigtigt for os, at de pædagogiske kompetencer er i orden. Derfor skal vores mentorer blandt andet igennem MentorUddannelsen, og de bliver tilbudt en række mikrokurser, hvor de kan lære om alt fra ordblindhed til ADHD. Vores mentorer har også adgang til materiale fra Gyldendal og Systime, hvor der er timevis af gode opgaver til alle klassetrin.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En-til-en-undervisning

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark tilbyder vi en-til-en-undervisning, der skaber et helt særligt læringsrum for lektiehjælpen. Der er tid til at tage opgaverne i elevens tempo, og der er intet, som ikke kan gennemgås en ekstra gang, hvis der er behov for det. Samtidig bliver der skabt et trygt rum til at stille spørgsmål om det eller de emner, som er svære.

MentorDanmark gør samtidig brug af ung-til-ung-undervisning. Mentor og mentee kan relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet. Samtidig har mentoren pensum i frisk erindring og kender til mange nye eksamener og metoder. Vi har erfaret, at når undervisningen bliver taget ned i øjenhøjde, så er det der, undervisningen virkelig får fuld nytte.

Vi hjælper i alle fag

Fleksibel lektiehjælp i Slagelse

For de fleste familier fungerer det bedst, at undervisningen foregår hjemme, men for nogle er det rart at komme væk fra hjemmets fire vægge. Her byder Slagelse også på flere gode muligheder. Hvis man gerne vil være inden døre, kan man tage hen til Slagelse Bibliotek, og hvis undervisningen skal foregå i det fri, så kan man eksempelvis lave ligninger ved Lystanlægget.

Uanset hvor undervisningen skal foregå, er det vigtigt, at det kan hænge sammen med et travlt skoleskema og fritidsaktiviteter. For nogle fungerer det bedst med en ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre fungerer bedre med skiftende dage eksempelvis tirsdag og fredag. Det vigtigste for os er, at undervisningen skal passe med dit barns behov og ønsker.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Professionel og personlig fagvejledning

Første skridt mod et mentorforløb hos os er at ringe ind til vores dygtige og kompetente fagvejledere. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglighed, mål, ønsker og interesser, så fagvejlederen derefter kan matche dit barn med den helt rigtige mentor. I vil få tilknyttet en personlig fagvejleder, som fra start til slut vil lave løbende opfølgninger for at sikre sig, at undervisningen forløber, som den skal.

Vores fagvejledere sidder klar ved røret både i hverdagene og weekenden, så hvis der opstår et spørgsmål, så kan I altid ringe ind.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer