Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Slagelse

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Slagelse og omegn

Så dit barn kan få skoleglæde og motivation

Bliver dit barn frustreret bare ved tanken om et fag i skolen? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Uanset om det er fordi, dit barn kæmper med faget eller har brug for flere udfordringer, så har vi en mentor, som passer til dit barns behov.

Vores mentorer i Slagelse er alle topstuderende i de fag, som de underviser i. De er derfor motiveret for at lære fra sig og skabe den lyst til læring, som de selv har oplevet. Lektiehjælpen bliver skræddersyet efter dit barns faglighed, mål og læringsstil.

Lektiehjælp i alle fag i Slagelse

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Slagelse og omegn

  Størstedelen af vores mentorer sidder stadig på skolebænken og går på eksempelvis Slagelse Gymnasium og Syddansk Universitet i Odense.

  Vores team af mentorer er udvalgt blandt de bedste. Alle vores mentorer skal have 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, men det er lige så vigtigt for os, at de pædagogiske kompetencer er i orden. Derfor skal vores mentorer blandt andet igennem MentorUddannelsen, og de bliver tilbudt en række mikrokurser, hvor de kan lære om alt fra ordblindhed til ADHD. Vores mentorer har også adgang til materiale fra Gyldendal og Systime, hvor der er timevis af gode opgaver til alle klassetrin.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Slagelse

  For de fleste familier fungerer det bedst, at undervisningen foregår hjemme, men for nogle er det rart at komme væk fra hjemmets fire vægge. Her byder Slagelse også på flere gode muligheder. Hvis man gerne vil være inden døre, kan man tage hen til Slagelse Bibliotek, og hvis undervisningen skal foregå i det fri, så kan man eksempelvis lave ligninger ved Lystanlægget.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Uanset hvor undervisningen skal foregå, er det vigtigt, at det kan hænge sammen med et travlt skoleskema og fritidsaktiviteter. For nogle fungerer det bedst med en ugentlig ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre fungerer bedre med skiftende dage eksempelvis tirsdag og fredag. Det vigtigste for os er, at undervisningen skal passe med dit barns behov og ønsker.

  Vi tilpasser lektiehjælpen efter jeres ønsker og behov om tid og sted. Vores mentorer er fleksible.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Slagelse til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  Privat lektiehjælp med fokus på dit barns behov

  Hos MentorDanmark tilbyder vi en-til-en-undervisning, der skaber et helt særligt læringsrum for lektiehjælpen. Der er tid til at tage opgaverne i elevens tempo, og der er intet, som ikke kan gennemgås en ekstra gang, hvis der er behov for det. Samtidig bliver der skabt et trygt rum til at stille spørgsmål om det eller de emner, som er svære.

  MentorDanmark gør samtidig brug af ung-til-ung-undervisning. Mentor og mentee kan relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet. Samtidig har mentoren pensum i frisk erindring og kender til mange nye eksamener og metoder. Vi har erfaret, at når undervisningen bliver taget ned i øjenhøjde, så er det der, undervisningen virkelig får fuld nytte.

  Priser på lektiehjælp i Slagelse

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.