Lektiehjælp oppefra Lektiehjælp oppefra

Få professionel lektiehjælp til dit barn

- og se dit barns skoleglæde blomstre

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Skovshoved

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Har dit barn problemer med et fag eller to i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp efter den enkeltes behov og interesser. Uanset om dit barn har brug for hjælp til tysk, matematik eller fysik, så har vi mentorer i og omkring Skovshoved til at hjælpe jer. Undervisningen foregår som regel hjemme hos jer i Skovshoved, men det kan også foregå andetsteds.

Det kunne fx være på Ordrup Bibliotek, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i et af H. C. Andersens mange eventyr i rolige omgivelser. Ellers ville det være oplagt at tage et smut forbi Skovshoved havn og lave matematikopgaver ved at tælle både i havnen.

Hos MentorDanmark er vi førende inden for lektiehjælp, og vi ønsker at skabe skoleglæde for børn og unge i Danmark. Derfor har vi erhvervet os et bredt netværk af inspirerende mentorer, som alle brænder for at lære fra sig. Nogle af dem pendler til København, hvor de læser på en videregående uddannelse, men vi har også mentorer fra bl.a. Ordrup Gymnasium.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Lektiehjælp målrettet dit barn

En-til-en-undervisning

Vores mentorforløb foregår en-til-en, og vores koncept er ung-til-ung-undervisning. Det vil sige, at mentor og elev ikke er langt fra hinanden aldersmæssigt, hvilket vi ser som en stor fordel. Det gør vi, fordi elever med faglige udfordringer bliver inspireret af at spejle sig i et andet ungt menneske. Mentorens glæde ved læring kan på den måde smitte af, så et hadefag i længden kan blive til et yndlingsfag.

Vores tilpassede mentorforløb gør, at ikke to forløb er ens. Vi skræddersyr efter dit barns behov, foretrukne læringsstil, interesser og personlighed, så dit barn får mest muligt ud af undervisningen. Vores team af mentorer spænder bredt, som sikrer det perfekte match til netop dit barn. Hos MentorDanmark matcher vi ikke udelukkende ud fra geografi og faglighed, fordi det ofte er relationen imellem elev og mentor, som skaber de største aha-oplevelser. Foruden at være lektiehjælper, så fungerer mentorerne også som rollemodeller og som en personlig støtte. De kan forstå og hjælpe eleverne med deres udfordringer på en helt særlig måde, fordi de for nyligt selv har været i deres sted, og de møder dem derfor i øjenhøjde.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med lektierne

Vi har mentorer i og omkring Skovshoved

De er klar til at hjælpe dit barn

Der er ikke en finger at sætte på mentorernes faglighed, og det er vi meget stolte af. De er alle topstuderende og fagligt stærke, som har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Men et godt karakterblad er ikke nok for at være mentor hos MentorDanmark – de pædagogiske færdigheder skal selvfølgelig også være i orden.

For at klæde mentorerne bedst muligt på skal de igennem det, vi kalder for MentorUddannelsen. Her får mentorerne de informationer de skal bruge i jobbet som mentor, og de er derfor helt med på, hvad der forventes af dem. De får derudover også tilbudt en masse mikrokurser om blandt andet læring, formidling og diagnoser, så de løbende kan optimere og udvide deres kompetencer og blive endnu dygtigere.

Mange af mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor undervisningsfagenes pensum i frisk erindring. De gør en dyd ud af deres undervisning, og en del af dem har gemt deres egne noter fra gymnasiet, som også kan tages i brug i undervisningen. Ellers har mentorerne adgang til uendelige mængder materiale gennem Gyldendal til alle fag og klassetrin.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

Fagvejlederne sidder klar ved telefonerne

Professionel undervisning og løbende opfølgning

Når I ringer ind til MentorDanmark, er det en af vores dygtige fagvejledere, I får i røret. Fagvejlederen spørger ind til dit barns faglige niveau og udfordringer, men også ind til personlighed og fritidsinteresser. Derefter vil I blive tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil gå i gang med jagten efter den helt rette mentor til jer.

Jeres fagvejleder vil følge op før, under og efter forløbet for at sikre, at undervisningen går, som den skal, og at I er tilfredse med det hele. Vi vægter løbende kontakt højt, så vi har mulighed for at rette forløbet til undervejs – det giver de bedste forudsætninger for et godt forløb, hvor dit barn får lov til at blomstre og nå sine mål.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer