Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Skovshoved

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Skovshoved og omegn

Vores mentorer er klar til at hjælpe dit barn

Har dit barn problemer med et fag eller to i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp efter den enkeltes behov og interesser. Uanset om dit barn har brug for hjælp til tysk, matematik eller fysik, så har vi mentorer i og omkring Skovshoved til at hjælpe jer. Undervisningen foregår som regel hjemme hos jer i Skovshoved, men det kan også foregå andetsteds.

Hos MentorDanmark er vi førende inden for lektiehjælp, og vi ønsker at skabe skoleglæde for børn og unge i Danmark. Foruden at være lektiehjælper, så fungerer mentorerne også som rollemodeller og som en personlig støtte. De kan forstå og hjælpe eleverne med deres udfordringer på en helt særlig måde, fordi de for nyligt selv har været i deres sted, og de møder dem derfor i øjenhøjde.

Lektiehjælp i alle fag i Skovshoved

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Skovshoved og omegn

  Vi har erhvervet os et bredt netværk af inspirerende mentorer, som alle brænder for at lære fra sig. Nogle af dem pendler til København, hvor de læser på en videregående uddannelse, men vi har også mentorer fra bl.a. Ordrup Gymnasium.

  Der er ikke en finger at sætte på mentorernes faglighed, og det er vi meget stolte af. De er alle topstuderende og fagligt stærke, som har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Men et godt karakterblad er ikke nok for at være mentor hos MentorDanmark – de pædagogiske færdigheder skal selvfølgelig også være i orden. 

  For at klæde mentorerne bedst muligt på skal de igennem det, vi kalder for MentorUddannelsen. Her får mentorerne de informationer de skal bruge i jobbet som mentor, og de er derfor helt med på, hvad der forventes af dem. De får derudover også tilbudt en masse mikrokurser om blandt andet læring, formidling og diagnoser, så de løbende kan optimere og udvide deres kompetencer og blive endnu dygtigere.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Skovshoved

  Undervisningen vil typisk foregå hjemme hos jer i Skovshoved, men det er også muligt at flytte lektiehjælpen uden for hjemmet.

  Det kunne fx være på Ordrup Bibliotek, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i et af H. C. Andersens mange eventyr i rolige omgivelser. Ellers ville det være oplagt at tage et smut forbi Skovshoved havn og lave matematikopgaver ved at tælle både i havnen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er også fleksible i forhold til, hvornår undervisningen skal finde sted. Mange foretrækker en fast dag i to timer om ugen, så der er genkendelighed og rutine. Andre familier foretrækker mere fleksibilitet og varierer lektiehjælpen fra uge til uge, så den kan være mandag den ene uge og onsdag i den næste.

  Vores mentorer har fuld forståelse for, at der kan være brug for fleksibilitet og frie rammer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Skovshoved til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Lektiehjælp målrettet dit barn

  En-til-en-undervisning

  Vores mentorforløb foregår en-til-en, og vores koncept er ung-til-ung-undervisning. Det vil sige, at mentor og elev ikke er langt fra hinanden aldersmæssigt, hvilket vi ser som en stor fordel. Det gør vi, fordi elever med faglige udfordringer bliver inspireret af at spejle sig i et andet ungt menneske. Mentorens glæde ved læring kan på den måde smitte af, så et hadefag i længden kan blive til et yndlingsfag.

  Vores tilpassede mentorforløb gør, at ikke to forløb er ens. Vi skræddersyr efter dit barns behov, foretrukne læringsstil, interesser og personlighed, så dit barn får mest muligt ud af undervisningen. Vores team af mentorer spænder bredt, som sikrer det perfekte match til netop dit barn. Hos MentorDanmark matcher vi ikke udelukkende ud fra geografi og faglighed, fordi det ofte er relationen imellem elev og mentor, som skaber de største aha-oplevelser.

  Priser på lektiehjælp i Skovshoved

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.