Lektiehjælp i Ordrup


Vores mentorer i Ordrup kan hjælpe jer

Vores mentorer i Ordrup kan hjælpe jer

Har dit barn brug for ekstra hjælp i et eller flere fag? Eller er der en svær eksamen, som nærmer sig? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i folkeskolen og gymnasiet, og vi har flere mentorer fra Ordrup og omegn. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn. Vi har desuden udvalgt nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Ordrup Gymnasium, som står klar til at hjælpe dit barn.

Vi har en bred vifte af mentorer; nogle er dygtige til aktiv undervisning, mens andre er eksperter i fordybelse. Uanset hvad behovet og målet er, så har vi en mentor klar til at hjælpe dit barn.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Målrettet undervisning


– som er skræddersyet til dit barn

– som er skræddersyet til dit barn

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark bestræber vi os på at gøre undervisningen motiverende. Det opnår vi blandt andet gennem en-til-en-undervisning, hvor det er barnets behov og mål, som er i fokus. Vi har stor erfaring med, at det netop er det, der skaber de gode oplevelser og får skoleglæden tilbage.

Vores mentorer vil i høj grad tage udgangspunkt i dit barns læringsstil. Hvis dit barn er glad for at se opgaver visuelt, vil vores mentorer hive papir og blyant frem og eksempelvis tegne en lagkage for at illustrere en brøk. Og hvis dit barn helst vil ud at bevæge sig, kan man med fordel gå en tur ned til Charlottenlund Travebane, mens man laver en ’walk-and-talk’.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Vores mentorer underviser i Ordrup


– hvor og hvornår det passer jer

– hvor og hvornår det passer jer

I de fleste mentorforløb kommer mentoren ud til familien og underviser. Dog fungerer det for nogle bedst, at undervisningen foregår på et bibliotek eller lignende, hvis for eksempel en hund eller lillesøster distraherer. Ved Ordrup Bibliotek kan man sidde og fordybe sig, men hvis der er brug for udendørs undervisning, er Dyrehaven en oplagt mulighed til eksempelvis et postløb om primtal.

Ligesom undervisningen er fleksibel i forhold til undervisningsstedet, så er vores mentorer også fleksible i forhold til tidspunktet. For nogle fungerer det bedst med en fast ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre er bedst med skiftende dage alt efter skema og fritidsaktiviteter. For det meste foregår undervisningen to timer hver uge, men hvis der er behov for mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre. For os handler det om at sørge for, at dit barn får mest muligt ud af undervisningen.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen er klar ved røret


Få mere information om lektiehjælp i Ordrup

Få mere information om lektiehjælp i Ordrup

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat i, når I ringer til os. De sidder klar til at lytte og imødekomme jeres behov og ønsker om lektiehjælpen. Fagvejlederen sørger for at matche mentor og elev ud fra geografi og faglighed, men også ud fra interesser, hobbyer og personlighed. På den måde er vi sikre på, at der kommer det perfekte match mellem mentor og mentee. I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder, som I kan stille spørgsmål både før, under og efter forløbet. Fagvejlederen vil også løbende ringe og sikre sig, at alt forløber, som det skal. Hvis I har spørgsmål, kan I også altid ringe til fagvejlederen på telefon 61 61 77 77.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer