Pige får lektiehjælp Pige får lektiehjælp

Få en mentor til dit barn

- og se læringsglæden vokse

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Ordrup

Vores mentorer kan hjælpe jer

Har dit barn brug for ekstra hjælp i et eller flere fag? Eller er der en svær eksamen, som nærmer sig? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i folkeskolen og gymnasiet, og vi har flere mentorer fra Ordrup og omegn. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn. Vi har desuden udvalgt nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Ordrup Gymnasium, som står klar til at hjælpe dit barn.

Vi har en bred vifte af mentorer; nogle er dygtige til aktiv undervisning, mens andre er eksperter i fordybelse. Uanset hvad behovet og målet er, så har vi en mentor klar til at hjælpe dit barn.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev har det sjovt under lektiehjaelp

Målrettet undervisning

– som er skræddersyet til dit barn

Hos MentorDanmark bestræber vi os på at gøre undervisningen motiverende. Det opnår vi blandt andet gennem en-til-en-undervisning, hvor det er barnets behov og mål, som er i fokus. Vi har stor erfaring med, at det netop er det, der skaber de gode oplevelser og får skoleglæden tilbage.

Vores mentorer vil i høj grad tage udgangspunkt i dit barns læringsstil. Hvis dit barn er glad for at se opgaver visuelt, vil vores mentorer hive papir og blyant frem og eksempelvis tegne en lagkage for at illustrere en brøk. Og hvis dit barn helst vil ud at bevæge sig, kan man med fordel gå en tur ned til Charlottenlund Travebane, mens man laver en ’walk-and-talk’.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med lektierne

Vores mentorer underviser i Ordrup

– hvor og hvornår det passer jer

I de fleste mentorforløb kommer mentoren ud til familien og underviser. Dog fungerer det for nogle bedst, at undervisningen foregår på et bibliotek eller lignende, hvis for eksempel en hund eller lillesøster distraherer. Ved Ordrup Bibliotek kan man sidde og fordybe sig, men hvis der er brug for udendørs undervisning, er Dyrehaven en oplagt mulighed til eksempelvis et postløb om primtal.

Ligesom undervisningen er fleksibel i forhold til undervisningsstedet, så er vores mentorer også fleksible i forhold til tidspunktet. For nogle fungerer det bedst med en fast ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre er bedst med skiftende dage alt efter skema og fritidsaktiviteter. For det meste foregår undervisningen to timer hver uge, men hvis der er behov for mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre. For os handler det om at sørge for, at dit barn får mest muligt ud af undervisningen.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Fagvejledningen er klar ved røret

Få mere information om lektiehjælp i Ordrup

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat i, når I ringer til os. De sidder klar til at lytte og imødekomme jeres behov og ønsker om lektiehjælpen. Fagvejlederen sørger for at matche mentor og elev ud fra geografi og faglighed, men også ud fra interesser, hobbyer og personlighed. På den måde er vi sikre på, at der kommer det perfekte match mellem mentor og mentee. I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder, som I kan stille spørgsmål både før, under og efter forløbet. Fagvejlederen vil også løbende ringe og sikre sig, at alt forløber, som det skal. Hvis I har spørgsmål, kan I også altid ringe til fagvejlederen på telefon 61 61 77 77.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer