Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Ordrup

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Ordrup og omegn

Vores mentorer kan hjælpe jer

Har dit barn brug for ekstra hjælp i et eller flere fag? Eller er der en svær eksamen, som nærmer sig? MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i folkeskolen og gymnasiet, og vi har flere mentorer fra Ordrup og omegn, der kan hjælpe dit barn.

Alle vores mentorer har fri adgang til Gyldendal, Systime og Restudy og har et brændende ønske om at gøre en forskel for børn og unge. Uanset hvad behovet og målet er, så har vi en mentor klar til at hjælpe dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Ordrup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Ordrup og omegn

  Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Vi har desuden udvalgt nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Ordrup Gymnasium, som står klar til at hjælpe dit barn.

  Vi har en bred vifte af mentorer; nogle er dygtige til aktiv undervisning, mens andre er eksperter i fordybelse. Fælles for dem er, at de er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så ønsker de alle at give deres læringsglæde videre til børn og unge. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Ordrup

  I de fleste mentorforløb kommer mentoren ud til familien og underviser. Dog fungerer det for nogle bedst, at undervisningen foregår på et bibliotek eller lignende, hvis for eksempel en hund eller lillesøster distraherer.

  Ved Ordrup Bibliotek kan man sidde og fordybe sig, men hvis der er brug for udendørs undervisning, er Dyrehaven en oplagt mulighed til eksempelvis et postløb om primtal.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Ligesom undervisningen er fleksibel i forhold til undervisningsstedet, så er vores mentorer også fleksible i forhold til tidspunktet. For nogle fungerer det bedst med en fast ’lektiehjælpsdag’, mens det for andre er bedst med skiftende dage alt efter skema og fritidsaktiviteter.

  For det meste foregår undervisningen to timer hver uge, men hvis der er behov for mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre. For os handler det om at sørge for, at dit barn får mest muligt ud af undervisningen.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Ordrup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Målrettet undervisning

  - som er skræddersyet til dit barn

  Hos MentorDanmark bestræber vi os på at gøre undervisningen motiverende. Det opnår vi blandt andet gennem en-til-en-undervisning, hvor det er barnets behov og mål, som er i fokus. Vi har stor erfaring med, at det netop er det, der skaber de gode oplevelser og får skoleglæden tilbage.

  Vores mentorer vil i høj grad tage udgangspunkt i dit barns læringsstil. Hvis dit barn er glad for at se opgaver visuelt, vil vores mentorer hive papir og blyant frem og eksempelvis tegne en lagkage for at illustrere en brøk. Og hvis dit barn helst vil ud at bevæge sig, kan man med fordel gå en tur ned til Charlottenlund Travebane, mens man laver en ’walk-and-talk’.

  Priser på lektiehjælp i Ordrup

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.