Lektiehjælp i Ørestad


En topstuderende mentor i Ørestad står klar

En topstuderende mentor i Ørestad står klar

MentorDanmark tilbyder privat lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. I Ørestad har vi en række af dygtige mentorer, som er klar til at hjælpe dit barn med et eller flere fag, som er særligt udfordrende.

Vores mentorer i og omkring Ørestad studerer ofte selv på videregående uddannelser i København og omegn. Vi har også rekrutteret de dygtigste elever fra blandt andet Ørestad Gymnasium. De har det til fælles, at de alle har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. De er derfor top ambitiøse og brænder for at give den skoleglæde videre, som de selv har oplevet.

Elev får lektiehjælp

Derudover udfordrer vi løbende vores mentorer på deres pædagogiske evner, så vi sikrer den bedste undervisning til dit barn – vores mentorer skal blandt andet have gennemført MentorUddannelsen, og vi tilbyder desuden en række mikrokurser om alt fra formidling og læring til diagnoser.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Privat lektiehjælp af en ung mentor


Mere end en lektiehjælper

Mere end en lektiehjælper

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer er selvfølgelig topstuderende, men derudover er det vigtigt for os, at vores mentorer også er en rollemodel. Fordi vi benytter et ung-til-ung koncept, så sikrer vi, at eleverne kan spejle sig i mentoren, og det skaber motivation. Vi får ofte tilbagemeldinger på, at det netop er det at blive undervist af en ung, som har gjort forskellen, fordi mentoren kan relatere til elevens problemer. Mentoren har derudover selv pensum i frisk erindring.

Den nære relation mellem mentor og mentee gør også, at mentoren nemt kan se, hvis der er brug for eksempelvis at flytte undervisningsstedet eller ændre opgaverne. Mentoren bliver mere end en lektiehjælper. Mentoren bliver også en rollemodel.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Fleksibel og skræddersyet lektiehjælp


Målrettet elevens behov

Målrettet elevens behov

Hos MentorDanmark forsøger vi at målrette undervisningen, så det passer jer allerbedst. Det gør vi med undervisning, som passer med, hvor I helst vil have undervisningen. Mange er glade for undervisningen i hjemmet, men hvis der er brug for undervisning uden for hjemmet, så kan det også lade sig gøre. Her kan man med fordel benytte sig af Ørestad Bibliotek, hvor undervisningen kan foregå med tid til fordybelse. Hvis I har brug for at være mere aktive, så kan I trække undervisningen ud i Byparken eller tage en tur i Fields og udregne besparelser på udsalgsvarer. Der er mange muligheder ved Ørestad for at tilpasse undervisningen til barnets behov.

Den fleksible undervisningsform går igen, i forhold til hvornår undervisningen skal ligge. De fleste er glade for en fast ugentlig lektiehjælpsdag, men for andre passer det bedst med skiftende dage. Uanset ønsket vil vores mentorer forsøge at få det til at lykkes. Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen er klar fra start


Få mere information om lektiehjælp i Ørestad

Få mere information om lektiehjælp i Ørestad

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I først få fat i fagvejledningen, der sidder klar ved telefonerne. De kan besvare alle de spørgsmål, som I skulle have omkring lektiehjælp og et mentorforløb. I vil få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til faglighed, mål og ønsker, så de kan lave en behovsanalyse og dermed finde den helt rette mentor til dit barn. Fagvejlederen vil også følge op både før, under og efter forløbet.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer