Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Ørestad

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Ørestad og omegn

En topstuderende mentor i Ørestad står klar

Vi har et motto om, at det skal være sjovt at lave lektier, og det skal være sjovt at gå i skole. Derfor tilbyder vi privat lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. I Ørestad har vi en række af dygtige mentorer, som er klar til at hjælpe dit barn med et eller flere fag, som er særligt udfordrende.

Vi er en del af Gyldendal og har derfor adgang til kvalitetssikrede materialer, der sikrer høj faglighed i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Ørestad

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Ørestad og omegn

  Vores mentorer i og omkring Ørestad studerer ofte selv på videregående uddannelser i København og omegn såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Vi har også rekrutteret de dygtigste elever fra blandt andet Ørestad Gymnasium

  De har det til fælles, at de alle har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. De er derfor top ambitiøse og brænder for at give den skoleglæde videre, som de selv har oplevet.

  Derudover udfordrer vi løbende vores mentorer på deres pædagogiske evner, så vi sikrer den bedste undervisning til dit barn – vores mentorer skal blandt andet have gennemført MentorUddannelsen, og vi tilbyder desuden en række mikrokurser om alt fra formidling og læring til diagnoser.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Ørestad

  Hos MentorDanmark forsøger vi at målrette undervisningen, så det passer jer allerbedst. Det gør vi med undervisning, som passer med, hvor I helst vil have undervisningen. Mange er glade for undervisningen i hjemmet, men hvis der er brug for undervisning uden for hjemmet, så kan det også lade sig gøre.

  Her kan man med fordel benytte sig af Ørestad Bibliotek, hvor undervisningen kan foregå med tid til fordybelse. Hvis I har brug for at være mere aktive, så kan I trække undervisningen ud i Byparken eller tage en tur i Fields og udregne besparelser på udsalgsvarer. Der er mange muligheder ved Ørestad for at tilpasse undervisningen til barnets behov.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Den fleksible undervisningsform går igen, i forhold til hvornår undervisningen skal ligge. De fleste er glade for en fast ugentlig lektiehjælpsdag, men for andre passer det bedst med skiftende dage.

  Uanset ønsket vil vores mentorer forsøge at få det til at lykkes. Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Ørestad til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Privat lektiehjælp af en ung mentor

  Mere end en lektiehjælper

  Vores mentorer er selvfølgelig topstuderende, men derudover er det vigtigt for os, at vores mentorer også er en rollemodel. Fordi vi benytter et ung-til-ung koncept, så sikrer vi, at eleverne kan spejle sig i mentoren, og det skaber motivation. Vi får ofte tilbagemeldinger på, at det netop er det at blive undervist af en ung, som har gjort forskellen, fordi mentoren kan relatere til elevens problemer. Mentoren har derudover selv pensum i frisk erindring.

  Den nære relation mellem mentor og mentee gør også, at mentoren nemt kan se, hvis der er brug for eksempelvis at flytte undervisningsstedet eller ændre opgaverne. Mentoren bliver mere end en lektiehjælper. Mentoren bliver også en rollemodel.

  Priser på lektiehjælp i Ørestad

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.