Elev laver matematik Elev laver matematik

Har dit barn svært ved et fag eller to?

Få en mentor i København K til at hjælpe

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i København K

Kvalificeret lektiehjælp til dit barn

Vil dit barn gerne have ekstra hjælp i skolen? Eller synes du selv, at ekstra lektiehjælp ville være en god idé? Vores mentorer i København kan hjælpe dit barn. Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i. Derudover har de fået screenet deres pædagogiske færdigheder, og de har adgang til skolematerialer fra Gyldendal. De tre komponenter sikrer til sammen, at vi kan udbyde superkompetent lektiehjælp.

Vores mentorer er eksperter i at skabe skoleglæde hos selv den allermest skoletrætte elev. Derudover er mange af dem selv i gang med deres uddannelse, som de også kan tale med dit barn om. Vores mentorer i København er ofte studerende på videregående uddannelsesinstitutioner såsom Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi udplukket de allerbedste elever fra gymnasierne i nærheden, for eksempel fra Gefion Gymnasium.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Undervisning fra ung til ung

Mentor genfinder dit barns skoleglæde

Fordi langt de fleste mentorer er unge på ungdoms- eller videregående uddannelse, får dit barn gennem sit mentorforløb en enestående chance for at spejle sig i et andet ungt menneske, som klarer sig godt i og er glad for det fag, som dit barn finder udfordrende. Den slags relationer er for mange børn og unge mennesker meget inspirerende. Derudover sikrer den ringe aldersforskel, at undervisningen foregår i øjenhøjde, så undervisningen bliver tryg for dit barn, som så lettere får mod til at stille spørgsmål til lektierne.

Vores undervisning foregår dog ikke kun fra ung til ung, men også en-til-en. Det giver naturligvis god tid til, at mentoren kun skal fokusere på dit barn i hele lektiehjælpstiden. Derudover giver det mulighed for at tilpasse alle aspekter af undervisningen til den form, der passer dit barn allerbedst, så dit barn lærer mest muligt.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentorerne bruger anderledes materialer i lektiehjaelpen

Vores mentorer underviser efter jeres behov

Hvor og hvornår det passer jer

De fleste familier foretrækker, at mentoren kommer hjem hos jer og hjælper med lektierne. Så ligger lektiehjælpen en bestemt dag på ugen, og mentoren kommer to timer ad gangen. Det system er enkelt nok til, at det forekommer overskueligt, hvornår mentoren kommer - selv for børn i de små klasser. Derudover foregår lektiehjælpen i trygge rammer, når det er i jeres bolig, og der er god tid til fordybelse.

Der er dog også mulighed for at have undervisning et andet sted end hjemmet, for eksempel kan vores mentorer også undervise på Hovedbiblioteket, hvor der er gode faciliteter og ro til at lave lektier. Hvis dit barn har brug for meget bevægelse, eller bare gerne vil have lidt ekstra sollys, kan undervisningen også være udendørs, for eksempel i Kongens Have, Østre Anlæg eller Botanisk Have. Hvis I bor i den anden ende af København K, kan lektiehjælpen selvfølgelig også være i Det Kongelige Biblioteks Have.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev glad for sin mentor

Skal dit barn have skoleglæden tilbage?

Så ring ind til vores fagvejledning

Hos MentorDanmark synes vi, det er supervigtigt, at vores matches mellem mentor og elev er i topklasse. Derfor får du i første omgang en af vores fagvejledere i røret, når du ringer ind på 61 61 77 77, eller lægger dit nummer i kontaktboksen. Fagvejledningen vil gerne have viden om dit barns nuværende faglige niveau og mål. Derudover vil fagvejlederen også gerne høre om dit barns interesser og personlighed, så vores match både passer fagligt og personlighedsmæssigt. Fagvejlederen ringer løbende til jer og sikrer sig, at I er tilfredse gennem hele forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer