Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i København K

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i København K og omegn

- det øger motivation og skoleglæde

Skal dit barn have skoleglæden tilbage? Vil dit barn gerne have ekstra hjælp i skolen? Eller synes du selv, at ekstra lektiehjælp ville være en god idé? Vores mentorer i København kan hjælpe dit barn.

Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i. Derudover har de fået screenet deres pædagogiske færdigheder, og de har adgang til skolematerialer fra Gyldendal. De tre komponenter sikrer til sammen, at vi kan udbyde superkompetent lektiehjælp.

Lektiehjælp i alle fag i København K

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i København K og omegn

  Vores mentorer er eksperter i at skabe skoleglæde hos selv den allermest skoletrætte elev. Derudover er mange af dem selv i gang med deres uddannelse, som de også kan tale med dit barn om. 

  Vores mentorer i København er ofte studerende på videregående uddannelsesinstitutioner såsom Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School eller Københavns Professionshøjskole

  Derudover har vi udplukket de allerbedste elever fra gymnasierne i nærheden, for eksempel fra Gefion Gymnasium.


  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i København K

  De fleste familier foretrækker, at mentoren kommer hjem hos jer og hjælper med lektierne. Så foregår lektiehjælpen i trygge og genkendelige rammer, og der er god mulighed for fordybelse.

  Der er dog også mulighed for at have undervisning et andet sted end hjemmet, for eksempel kan vores mentorer også undervise på Hovedbiblioteket, hvor der er gode faciliteter og ro til at lave lektier. Hvis dit barn har brug for meget bevægelse, eller bare gerne vil have lidt ekstra sollys, kan undervisningen også være udendørs, for eksempel i Kongens Have, Østre Anlæg eller Botanisk Have. Hvis I bor i den anden ende af København K, kan lektiehjælpen selvfølgelig også være i Det Kongelige Biblioteks Have.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Nogle foretrækker, at lektiehjælpen er en bestemt dag på ugen, og mentoren kommer to timer ad gangen. Det system er enkelt nok til, at det forekommer overskueligt, hvornår mentoren kommer - selv for børn i de små klasser.

  Vores mentorer er fleksible og underviser efter jeres behov - hvor og hvornår det passer jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i København K til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning fra ung til ung

  Mentor genfinder dit barns skoleglæde

  Fordi langt de fleste mentorer er unge på ungdoms- eller videregående uddannelse, får dit barn gennem sit mentorforløb en enestående chance for at spejle sig i et andet ungt menneske, som klarer sig godt i og er glad for det fag, som dit barn finder udfordrende. Den slags relationer er for mange børn og unge mennesker meget inspirerende. Derudover sikrer den ringe aldersforskel, at undervisningen foregår i øjenhøjde, så undervisningen bliver tryg for dit barn, som så lettere får mod til at stille spørgsmål til lektierne.

  Vores undervisning foregår dog ikke kun fra ung til ung, men også en-til-en. Det giver naturligvis god tid til, at mentoren kun skal fokusere på dit barn i hele lektiehjælpstiden. Derudover giver det mulighed for at tilpasse alle aspekter af undervisningen til den form, der passer dit barn allerbedst, så dit barn lærer mest muligt.

  Priser på lektiehjælp i København K

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.