Lektiehjælp i Kerteminde

Har dit barn svært ved et fag eller to? Med et skræddersyet lektiehjælpsforløb hos MentorDanmark får dit barn et fagligt og personligt løft. Vores mentorforløb tager udgangspunkt i dit barns faglige udfordringer, behov og fritidsinteresser, så undervisningen kan målrettes jeres ønsker. 

Vi har mentorer i hele landet, og vi kan hjælpe jer, hvad end I bor i Kerteminde, Ladby eller Munkebo. Hvis I bor længere ude, finder vi også en løsning, der passer jer.

Elev får lektiehjælp

Vi er førende inden for lektiehjælp i Danmark, og en af vores kompetente mentorer kan være med til at give dit barn et selvtillidsboost og skoleglæden tilbage. Vores team består af mentorer i alderen 17-30 år, som alle brænder for at gøre en forskel. De har alle forskellige faglige og personlige interesser, som vi blandt andet matcher ud fra, når vi skal finde en mentor til dit barn. Mange af dem har sin dagligdag på enten UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole eller Syddansk Universitet. Dertil har vi også håndplukket de bedste gymnasieelever fra især Mulernes Legatskole og Odense Katedralskole.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-koncept

Elev får lektiehjælp

Vi ved, at alle børn og unge er unikke, og at de lærer på forskellig vis. Nogle lærer bedst, når læreren står ved tavlen og forklarer, hvor andre lærer bedst, når kroppen aktiveres. Derfor tilpasser vi lektiehjælpen ud fra dit barns interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi erfaret, at de største læringsmæssige spring er der, hvor de personlige interesser inddrages i undervisningen. Er fodbold dit barns helt store passion, vil det sandsynligvis fremme indlæringen, hvis mentee og mentor snakker om brøker og regneregler, samtidig med at de spiller frem og tilbage til hinanden.

Mentorerne er mere end en lektiehjælper, og de møder altid børnene i øjenhøjde og der, hvor de er. Vi har et ung-til-ung-koncept, og det vil sige, at aldersforskellen på elev og mentor ikke er så stor. Det ser vi som en fordel, fordi det kan være rart for en elev med faglige udfordringer at kunne spejle sig i en ligesindet, der ved, hvad vedkommende går igennem. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de kender derfor til de problematikker, man som barn og ungt menneske kan stå med.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer står klar til at hjælpe jer

Undervisningen plejer som regel at foregå i trygge rammer hjemme hos jer i Kerteminde, men det kan også foregå uden for jeres hjem. Har dit barn brug for ro til at fordybe sig, har Kerteminde Bibliotekerne gode faciliteter til netop dette. Hvis det derimod er plads og højt til loftet, dit barn har brug for, har Kerteminde flere gode muligheder. I kan gå en tur ved Kerteminde Havn og få en snak om de ting, I ser, på tysk eller engelsk. Det er også muligt at tage forbi Nord- eller Sydstranden og samle sten ind til en matematikopgave.

Med et mentorforløb hos os får I tilknyttet en fast mentor igennem hele forløbet. De fleste familier har en fast lektiehjælpsdag, fordi det skaber forudsigelighed for barnet. Men det er også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det passer bedre ind i jeres hverdag. Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres mentor til det uforpligtende opstartsmøde.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Ring og hør mere om et mentorforløb

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret. Her vil I blive spurgt ind til dit barns faglige udfordringer, interesser og mål, så vi kan få et billede af, hvem dit barn er. Derefter vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil gå i gang med søgningen efter den rette mentor til jer. Her matcher vi ud fra faglighed, personlighed og fælles interesser, fordi det skaber den bedste grobund for et godt mentorforløb

Fagvejleder sidder foran computer

Når matchet er i hus, går undervisningen så småt i gang. Jeres personlige vejleder vil løbende være i kontakt med jer, hvor vi sikrer, at forløbet er kommet godt i gang, og at I er tilfredse med det hele. Vi vægter løbende kontakt højt, og vi er med jer både før, under og efter forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer