Laver matematik på papir Laver matematik på papir

Få skræddersyet lektiehjælp

- og boost dit barns faglige selvtillid

Elev faar lektiehjaelp af mentor

Lektiehjælp i Kerteminde

Giver lyst til læring

Har dit barn svært ved et fag eller to? Med et skræddersyet lektiehjælpsforløb hos MentorDanmark får dit barn et fagligt og personligt løft. Vores mentorforløb tager udgangspunkt i dit barns faglige udfordringer, behov og fritidsinteresser, så undervisningen kan målrettes jeres ønsker.

Vi er førende inden for lektiehjælp i Danmark, og en af vores kompetente mentorer kan være med til at give dit barn et selvtillidsboost og skoleglæden tilbage. Vores team består af mentorer i alderen 17-30 år, som alle brænder for at gøre en forskel. Mange af dem har sin dagligdag på enten UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole eller Syddansk Universitet. Dertil har vi også håndplukket de bedste gymnasieelever fra især Mulernes Legatskole og Odense Katedralskole.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Ung-til-ung-koncept

Lektiehjælp i øjenhøjde

Vi ved, at alle børn og unge er unikke, og at de lærer på forskellig vis. Nogle lærer bedst, når læreren står ved tavlen og forklarer, hvor andre lærer bedst, når kroppen aktiveres. Derfor tilpasser vi lektiehjælpen ud fra dit barns interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi erfaret, at de største læringsmæssige spring er der, hvor de personlige interesser inddrages i undervisningen. Er fodbold dit barns helt store passion, vil det sandsynligvis fremme indlæringen, hvis mentee og mentor snakker om brøker og regneregler, samtidig med at de spiller frem og tilbage til hinanden.

Mentorerne er mere end en lektiehjælper, og de møder altid børnene i øjenhøjde. Vi har et ung-til-ung-koncept, hvilket vi ser som en fordel, fordi det kan være rart for en elev med faglige udfordringer at kunne spejle sig i en ligesindet. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de kender derfor til de problematikker, man som barn og ungt menneske kan stå med.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

Vores mentorer står klar til at hjælpe jer

Hvor og hvornår, I ønsker

Undervisningen plejer som regel at foregå i trygge rammer hjemme hos jer i Kerteminde, men det kan også foregå uden for jeres hjem. Har dit barn brug for ro til at fordybe sig, har Kerteminde Bibliotekerne gode faciliteter til netop dette. Hvis det derimod er plads og højt til loftet, dit barn har brug for, har Kerteminde flere gode muligheder. I kan gå en tur ved Kerteminde Havn og få en snak om de ting, I ser, på tysk eller engelsk. Det er også muligt at tage forbi Nord- eller Sydstranden og samle sten ind til en matematikopgave.

Med et mentorforløb hos os får I tilknyttet en fast mentor igennem hele forløbet. De fleste familier har en fast lektiehjælpsdag, fordi det skaber forudsigelighed for barnet. Men det er også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det passer bedre ind i jeres hverdag. Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres mentor til det uforpligtende opstartsmøde.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev spejler sig i mentor

Ring og hør mere om et mentorforløb

Fagvejlederne sidder klar

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret. Her vil I blive spurgt ind til dit barns faglige udfordringer, interesser og mål, så vi kan få et billede af, hvem dit barn er. Derefter vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil gå i gang med søgningen efter den rette mentor til jer. Her matcher vi ud fra faglighed, personlighed og fælles interesser, fordi det skaber den bedste grobund for et godt mentorforløb.

Når matchet er i hus, går undervisningen så småt i gang. Jeres personlige vejleder vil løbende være i kontakt med jer, hvor vi sikrer, at forløbet er kommet godt i gang, og at I er tilfredse med det hele. Vi vægter løbende kontakt højt, og vi er med jer både før, under og efter forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer