Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Kerteminde

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Kerteminde og omegn

Vores mentorer i Kerteminde giver lyst til læring

Har dit barn svært ved et fag eller to? Med et skræddersyet lektiehjælpsforløb hos MentorDanmark får dit barn et fagligt og personligt løft. Vores mentorforløb tager udgangspunkt i dit barns faglige udfordringer, behov og fritidsinteresser, så undervisningen kan målrettes jeres ønsker.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vi tilpasser alle forløb ud fra individuelle behov, interesser og ønsker.

Lektiehjælp i alle fag i Kerteminde og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Kerteminde og omegn

  Vi har mentorer i hele landet, og de er alle dygtige og har et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. Vores mentorer kan hjælpe i alle fag og på alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet og har alle fået 10 og 12 i samtlige fag, de underviser i. 

  Vi er førende inden for lektiehjælp i Danmark, og en af vores kompetente mentorer kan være med til at give dit barn et selvtillidsboost og skoleglæden tilbage. Vores team består af mentorer i alderen 17-30 år, som alle brænder for at gøre en forskel. Mange af dem har sin dagligdag på enten UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole eller Syddansk Universitet. Dertil har vi også håndplukket de bedste gymnasieelever fra især Mulernes Legatskole og Odense Katedralskole.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Kerteminde

  Undervisningen plejer som regel at foregå i trygge rammer hjemme hos jer i Kerteminde, men det kan også foregå uden for jeres hjem. Har dit barn brug for ro til at fordybe sig, har Kerteminde Bibliotekerne gode faciliteter til netop dette. Hvis det derimod er plads og højt til loftet, dit barn har brug for, har Kerteminde flere gode muligheder.

  De kan gå en tur ved Kerteminde Havn og få en snak om de ting, de ser, på tysk eller engelsk. Det er også muligt at tage forbi Nord- eller Sydstranden og samle sten ind til en matematikopgave.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Med et mentorforløb hos os får I tilknyttet en fast mentor igennem hele forløbet. De fleste familier har en fast lektiehjælpsdag, fordi det skaber forudsigelighed for barnet. Men det er også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det passer bedre ind i jeres hverdag. Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres mentor til det uforpligtende opstartsmøde.

  Vores mentorer står klar til at hjælpe jer - hvor og hvornår, I ønsker.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Kerteminde til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-koncept

  Lektiehjælp i øjenhøjde

  Vi ved, at alle børn og unge er unikke, og at de lærer på forskellig vis. Nogle lærer bedst, når læreren står ved tavlen og forklarer, hvor andre lærer bedst, når kroppen aktiveres. Derfor tilpasser vi lektiehjælpen ud fra dit barns interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi erfaret, at de største læringsmæssige spring er der, hvor de personlige interesser inddrages i undervisningen. Er fodbold dit barns helt store passion, vil det sandsynligvis fremme indlæringen, hvis mentee og mentor snakker om brøker og regneregler, samtidig med at de spiller frem og tilbage til hinanden.

  Mentorerne er mere end en lektiehjælper, og de møder altid børnene i øjenhøjde. Vi har et ung-til-ung-koncept, hvilket vi ser som en fordel, fordi det kan være rart for en elev med faglige udfordringer at kunne spejle sig i en ligesindet. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de kender derfor til de problematikker, man som barn og ungt menneske kan stå med.

  Priser på lektiehjælp i Kerteminde

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.