Mentor laver sjov lektiehjælp i tysk Mentor laver sjov lektiehjælp i tysk

Har dit barn brug for hjælp til lektierne i et fag eller to?

- giv dit barn skoleglæden tilbage

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Haderslev

Skræddersyet lektiehjælp i Haderslev

Kunne dit barn bruge hjælp til et eller flere fag i skolen? Så har MentorDanmark fagligt stærke mentorer i hele Haderslev og omegn. Det vil sige, at uanset om I bor midt i Haderslev, eller om I er fra Neder Åstrup eller Langkær, så kan vi finde en superkompetent mentor i nærheden af jer. Bor I et stykke uden for Haderslev, kan vi også finde en passende løsning, så dit barn kan få mentorhjælp. Dermed kan vores mentorer hjælpe med lektiehjælp i Haderslev, uanset hvor i Haderslev og omegn I bor, og uanset hvilke udfordringer dit barn står overfor.

Vores mentorer skræddersyr et forløb, der er tilpasset præcis dit barn og har fuld adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal. Men for at sikre det perfekte forløb, skal vi også skaffe det perfekte match. Vores mentorer bliver selvfølgelig matchet med jer på baggrund af faglighed og afstand, men vi går lige så meget op i, at mentoren kan tilrettelægge undervisningen, så den passer lige til dit barns interesser, personlighed og læringsstil.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Taet og godt forhold elev og mentor imellem

Vores mentorer i Haderslev brænder for at lære fra sig

– og er både lektiehjælpere og rollemodeller

Hos MentorDanmark får dit barn ung-til-ung-undervisning, der foregår en-til-en. Den nære forbindelse mellem mentor og mentee skaber nemlig en tryghed, der giver plads til læring og aha-oplevelser. Men vores mentorer er ikke bare endnu en underviser. Mentoren vil nemlig også være en rollemodel for dit barn. Vores erfaring siger nemlig, at børn spejler sig i andre børn, og at mentorernes engagement motiverer deres mentees.

Derudover kender vores mentorer Haderslev og omegn og kan bruge de lokale naturområder. For eksempel kan man tage en gåtur i Vesterskoven eller ved Yderdammen og tage en samtale på engelsk, fransk eller spansk, eller man kan tale om, hvordan man skal analysere Herman Bangs historier. Vil man lave noget mere aktivt, kan man kombinere skating og matematik på Streetdome.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og mentee gaar_2

En-til-en-undervisning

Når og hvor, I ønsker det

Vi finder den mentor, der passer allerbedst til jeres familie, sådan at dit barn får hjælp af den samme hver gang. Hos de fleste familier har man en fast ’lektiehjælpsdag’, hvor mentoren kommer fast to timer om ugen. For nogle familier kan det dog også give bedre mening at få lektiehjælp på varierede dage.

Oftest hjælper vores mentorer hjemme hos jer, hvor dit barn føler sig tryg. For nogle børn kan det dog også være udfordrende at koncentrere sig derhjemme, fordi de forbinder deres værelse eller stuen med familiehygge i stedet for lektier. Så kan det også være en god løsning at mødes på et bibliotek i nærheden som for eksempel Haderslev Bibliotek. Hvis I bor lidt uden for Haderslev, kan Vojens Bibliotek også benyttes, og ligeså har Gram Bibliotek gode faciliteter.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mor og gymnasieelev kigger på elevs fremgang i Mentorportalen

Vores fagvejledere sikrer din tilfredshed

– og finder den perfekte mentor

Når du kontakter MentorDanmark, er det en af vores dygtige fagvejledere, der tager telefonen. Fagvejlederen holder styr på alt det praktiske og taler med jer om, hvilke udfordringer dit barn har i skolen, hvilke fritidsinteresser det har, og hvad I gerne vil opnå med mentorforløbet. Jeres personlige fagvejleder sørger for at matche dit barn med den rette mentor og tjekker løbende op på forløbet for at sikre sig, at alt er, som det skal være.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer