Lektiehjælp i Haderslev


Skræddersyet lektiehjælp i Haderslev

Skræddersyet lektiehjælp i Haderslev

Kunne dit barn bruge hjælp til et eller flere fag i skolen? Så har MentorDanmark fagligt stærke mentorer i hele Haderslev og omegn. Det vil sige, at uanset om I bor midt i Haderslev, eller om I er fra Neder Åstrup eller Langkær, så kan vi finde en superkompetent mentor i nærheden af jer. Bor I et stykke uden for Haderslev, kan vi også finde en passende løsning, så dit barn kan få mentorhjælp. Dermed kan vores mentorer hjælpe med lektiehjælp i Haderslev, uanset hvor i Haderslev og omegn I bor, og uanset hvilke udfordringer dit barn står overfor.

Elev får lektiehjælp

Mange af vores mentorer i Haderslev går til dagligt på Haderslev Katedralskole, hvor de udgør den absolutte top blandt gymnasiets elever. Udover gymnasieelever har vi mange lærerstuderende fra Campus Haderslev, som også er ambitiøse, dygtige studerende, og rigtig gerne vil øge læringslysten og mængden af succesoplevelser for dit barn.

Vores mentorer skræddersyr et forløb, der er tilpasset præcis dit barn og har fuld adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal. Men for at sikre det perfekte forløb, skal vi også skaffe det perfekte match. Vores mentorer bliver selvfølgelig matchet med jer på baggrund af faglighed og afstand, men vi går lige så meget op i, at mentoren kan tilrettelægge undervisningen, så den passer lige til dit barns interesser, personlighed og læringsstil.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Vores mentorer i Haderslev brænder for at lære fra sig


– og er både lektiehjælpere og rollemodeller

– og er både lektiehjælpere og rollemodeller

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark får dit barn ung-til-ung-undervisning, der foregår en-til-en. Den nære forbindelse mellem mentor og mentee skaber nemlig en tryghed, der giver plads til læring og aha-oplevelser. 

Men vores mentorer er ikke bare endnu en underviser. Mentoren vil nemlig også være en rollemodel for dit barn. Vores erfaring siger nemlig, at børn spejler sig i andre børn, og at mentorernes engagement motiverer deres mentees. 

Derudover kender vores mentorer Haderslev og omegn og kan bruge de lokale naturområder. For eksempel kan man tage en gåtur i Vesterskoven eller ved Yderdammen og tage en samtale på engelsk, fransk eller spansk, eller man kan tale om, hvordan man skal analysere Herman Bangs historier. Vil man lave noget mere aktivt, kan man kombinere skating og matematik på Streetdome.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

En-til-en-undervisning i Haderslev


Når og hvor, I ønsker det

Når og hvor, I ønsker det

Vi finder den mentor, der passer allerbedst til jeres familie, sådan at dit barn får hjælp af den samme hver gang. Hos de fleste familier har man en fast ’lektiehjælpsdag’, hvor mentoren kommer fast to timer om ugen. For nogle familier kan det dog også give bedre mening at få lektiehjælp på varierede dage. 

Oftest hjælper vores mentorer hjemme hos jer, hvor dit barn føler sig tryg. For nogle børn kan det dog også være udfordrende at koncentrere sig derhjemme, fordi de forbinder deres værelse eller stuen med familiehygge i stedet for lektier. Så kan det også være en god løsning at mødes på et bibliotek i nærheden som for eksempel Haderslev Bibliotek. Hvis I bor lidt uden for Haderslev, kan Vojens Bibliotek også benyttes, og ligeså har Gram Bibliotek gode faciliteter.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Vores fagvejledere sikrer din tilfredshed


– og finder den perfekte mentor

– og finder den perfekte mentor

Når du kontakter MentorDanmark, er det en af vores dygtige fagvejledere, der tager telefonen. Fagvejlederen holder styr på alt det praktiske og taler med jer om, hvilke udfordringer dit barn har i skolen, hvilke fritidsinteresser det har, og hvad I gerne vil opnå med mentorforløbet. Jeres personlige fagvejleder sørger for at matche dit barn med den rette mentor og tjekker løbende op på forløbet for at sikre sig, at alt er, som det skal være.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer