Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Haderslev

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Haderslev og omegn

- giv dit barn skoleglæden tilbage

Kunne dit barn bruge hjælp til et eller flere fag i skolen? Så har MentorDanmark fagligt stærke mentorer i hele Haderslev og omegn. Det vil sige, at uanset om I bor midt i Haderslev, eller om I er fra Neder Åstrup eller Langkær, så kan vi finde en superkompetent mentor i nærheden af jer. Bor I et stykke uden for Haderslev, kan vi også finde en passende løsning, så dit barn kan få mentorhjælp. Dermed kan vores mentorer hjælpe med lektiehjælp i Haderslev, uanset hvor i Haderslev og omegn I bor, og uanset hvilke udfordringer dit barn står overfor.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet. Alle vores mentorer har fri adgang til Gyldendal, Systime og Restudy, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Haderslev

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Haderslev og omegn

  Mange af vores dygtige mentorer går til dagligt på et af de omkringliggende gymnasier i Haderslev eller Esbjerg. Nogle læser på Campus Haderslev.

  De har alle fået 12 og 10 i deres undervisningsfag og brænder for at give læring videre. Vores mentorer skræddersyr et forløb, der er tilpasset præcis dit barn og har fuld adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal. Men for at sikre det perfekte forløb, skal vi også skaffe det perfekte match. Vores mentorer bliver selvfølgelig matchet med jer på baggrund af faglighed og afstand, men vi går lige så meget op i, at mentoren kan tilrettelægge undervisningen, så den passer lige til dit barns interesser, personlighed og læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Haderslev

  Oftest hjælper vores mentorer hjemme hos jer, hvor dit barn føler sig tryg. For nogle børn kan det dog også være udfordrende at koncentrere sig derhjemme, fordi de forbinder deres værelse eller stuen med familiehygge i stedet for lektier.

  Så kan det også være en god løsning at mødes på et bibliotek i nærheden som for eksempel Haderslev Bibliotek. Hvis I bor lidt uden for Haderslev, kan Vojens Bibliotek også benyttes, og ligeså har Gram Bibliotek gode faciliteter. Derudover kender vores mentorer Haderslev og omegn og kan bruge de lokale naturområder. For eksempel kan man tage en gåtur i Vesterskoven eller ved Yderdammen og tage en samtale på engelsk, fransk eller spansk, eller man kan tale om, hvordan man skal analysere Herman Bangs historier. Vil man lave noget mere aktivt, kan man kombinere skating og matematik på Streetdome.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi finder den mentor, der passer allerbedst til jeres familie, sådan at dit barn får hjælp af den samme hver gang. Hos de fleste familier har man en fast ’lektiehjælpsdag’, hvor mentoren kommer fast to timer om ugen. For nogle familier kan det dog også give bedre mening at få lektiehjælp på varierede dage.

  Vores mentorer er fleksible og tilpasser sig jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Haderslev til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer i Haderslev brænder for at lære fra sig

  - og er både lektiehjælpere og rollemodeller

  Hos MentorDanmark får dit barn ung-til-ung-undervisning, der foregår en-til-en. Den nære forbindelse mellem mentor og mentee skaber nemlig en tryghed, der giver plads til læring og aha-oplevelser.

  Men vores mentorer er ikke bare endnu en underviser. Mentoren vil nemlig også være en rollemodel for dit barn. Vores erfaring siger nemlig, at børn spejler sig i andre børn, og at mentorernes engagement motiverer deres mentees.

  Priser på lektiehjælp i Haderslev

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.