Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Haderslev

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Haderslev og omegn

- giv dit barn skoleglæden tilbage

Kunne dit barn bruge hjælp til et eller flere fag i skolen? Så har MentorDanmark fagligt stærke mentorer i hele Haderslev og omegn. Det vil sige, at uanset om I bor midt i Haderslev, eller om I er fra Neder Åstrup eller Langkær, så kan vi finde en superkompetent mentor i nærheden af jer. Bor I et stykke uden for Haderslev, kan vi også finde en passende løsning, så dit barn kan få mentorhjælp. Dermed kan vores mentorer hjælpe med lektiehjælp i Haderslev, uanset hvor i Haderslev og omegn I bor, og uanset hvilke udfordringer dit barn står overfor.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet. Alle vores mentorer har fri adgang til Gyldendal, Systime og Restudy, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Haderslev

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Haderslev og omegn

  Mange af vores dygtige mentorer går til dagligt på et af de omkringliggende gymnasier i Haderslev eller på Campus Haderslev.

  De har alle fået 12 og 10 i deres undervisningsfag og brænder for at give læring videre. Vores mentorer skræddersyr et forløb, der er tilpasset præcis dit barn og har fuld adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal. Men for at sikre det perfekte forløb, skal vi også skaffe det perfekte match. Vores mentorer bliver selvfølgelig matchet med jer på baggrund af faglighed og afstand, men vi går lige så meget op i, at mentoren kan tilrettelægge undervisningen, så den passer lige til dit barns interesser, personlighed og læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Haderslev

  Oftest hjælper vores mentorer hjemme hos jer, hvor dit barn føler sig tryg. For nogle børn kan det dog også være udfordrende at koncentrere sig derhjemme, fordi de forbinder deres værelse eller stuen med familiehygge i stedet for lektier.

  Så kan det også være en god løsning at mødes på et bibliotek i nærheden som for eksempel Haderslev Bibliotek. Hvis I bor lidt uden for Haderslev, kan Vojens Bibliotek også benyttes, og ligeså har Gram Bibliotek gode faciliteter. Derudover kender vores mentorer Haderslev og omegn og kan bruge de lokale naturområder. For eksempel kan man tage en gåtur i Vesterskoven eller ved Yderdammen og tage en samtale på engelsk, fransk eller spansk, eller man kan tale om, hvordan man skal analysere Herman Bangs historier. Vil man lave noget mere aktivt, kan man kombinere skating og matematik på Streetdome.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi finder den mentor, der passer allerbedst til jeres familie, sådan at dit barn får hjælp af den samme hver gang. Hos de fleste familier har man en fast ’lektiehjælpsdag’, hvor mentoren kommer fast to timer om ugen. For nogle familier kan det dog også give bedre mening at få lektiehjælp på varierede dage.

  Vores mentorer er fleksible og tilpasser sig jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Haderslev til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer i Haderslev brænder for at lære fra sig

  - og er både lektiehjælpere og rollemodeller

  Hos MentorDanmark får dit barn ung-til-ung-undervisning, der foregår en-til-en. Den nære forbindelse mellem mentor og mentee skaber nemlig en tryghed, der giver plads til læring og aha-oplevelser.

  Men vores mentorer er ikke bare endnu en underviser. Mentoren vil nemlig også være en rollemodel for dit barn. Vores erfaring siger nemlig, at børn spejler sig i andre børn, og at mentorernes engagement motiverer deres mentees.

  Priser på lektiehjælp i Haderslev

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.