Mentor og elev cropped Mentor og elev cropped

Lektiehjælp i Fredericia

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev laver matematik

Lektiehjælp i Fredericia

Vores mentorer står klar

Har dit barn mistet gejsten i forhold til sit skolearbejde? Eller er der et fag, der er begyndt at drille for meget i skoletiden? Hos MentorDanmark synes vi, at alle børn har ret til et godt skoleliv. Derfor dækker vi hele Fredericia og omegn, sådan at dit barn kan få hjælp, uanset om I er bosat i Nørremark, Stovstrup, Snoghøj eller helt uden for Fredericia.

Vores mentorer er ambitiøse stjerneelever fra uddannelsesinstitutioner i nærområdet, såsom Fredericia Gymnasium og HTX Lillebælt. De brænder for deres fag, som de alle har fået 10 og 12 i, og tilbyder undervisning i alle fag på alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet i hele Fredericia.


Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor bruger vendespil i engelsk

En-til-en-undervisning med en rollemodel

Skræddersyet undervisning med en dygtig mentor i Fredericia

Når dit barn møder mentoren første gang, tager de en læringsstilstest, hvor dit barns læringsstil bliver afklaret. Det hjælper mentoren med at skræddersy forløbet efter dit barns behov, så undervisningen bliver så behagelig og produktiv som muligt for dit barn. Viden om læringsstile kombineret med gode skolematerialer fra Gyldendal sætter rammen for god undervisning.

Udover at tilrettelægge undervisningen efter læringsstil er vores mentorer også gode til at motivere eleven til at få større lyst til læring. Det sker nemlig helt af sig selv, når dit barn ser mentorens engagement og glæde inden for undervisningsfaget, fordi børn og unge spejler sig i andre unge.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

I fastsætter rammerne

Vores mentorer er tilpasningsparate

De fleste familier vælger at have to timers undervisning på en fast dag i løbet af ugen i eget hjem. I hjemmet kender barnet nemlig rutinerne og omgivelserne, og det kan give en ekstra tryghed, når man skal forstå noget nyt stof, som man synes er svært og udfordrende.

Nogle familier har dog også gode erfaringer med at afholde undervisningen væk fra hjemmet, for eksempel hvis jeres barn let bliver distraheret af ting i stuen eller på sit værelse. Bor I i Fredericia, kan Fredericia Bibliotek være et oplagt sted at afholde undervisning. Uden for Fredericias byskilte findes også Taulov Bibliotek, som også er godt egnet til lektiehjælp.

Hvis dit barn lærer mest ved bevægelse, er det oplagt at afholde undervisning udenfor. En idé kunne være at gå en tur ved Kastellet eller kigge ud over Lillebælt og tage en samtale på dit barns andet- eller tredjesprog.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev spejler sig i mentor

En personlig fagvejleder

– der kan besvare alle jeres spørgsmål

Den første, du møder hos MentorDanmark, er en af vores personlige fagvejledere. Fagvejlederen snakker med dig om dit barns niveau, behov, personlighed og interesser og forsøger at danne sig et godt billede af, hvem dit barn er. Efterfølgende finder fagvejlederen en mentor, der passer til dit barn på samtlige parametre og tilrettelægger et uforpligtende første møde med mentoren.

Når I har mødt mentoren, følger fagvejlederen op på mødet ved at ringe jer op igen og sikre sig, at I er lige så glade for mentormatchet, som vi selv er. Er I det, starter den faste undervisning. Undervejs sikrer fagvejlederen løbende kontakt og opfølgning i forhold til jeres tilfredshed.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer