Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Fredericia

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Fredericia og omegn

Vores mentorer står klar til at hjælpe

Har dit barn mistet gejsten i forhold til sit skolearbejde? Eller er der et fag, der er begyndt at drille for meget i skoletiden? Hos MentorDanmark synes vi, at alle børn har ret til et godt skoleliv. Derfor dækker vi hele Fredericia og omegn, sådan at dit barn kan få hjælp, uanset om I er bosat i Nørremark, Stovstrup, Snoghøj eller helt uden for Fredericia

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vores mentorer brænder for at give dit barn en følelse af skoleglæde og lyst til læring.

Lektiehjælp i alle fag i Fredericia

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Fredericia og omegn

  Vores mentorer er ambitiøse stjerneelever fra uddannelsesinstitutioner i nærområdet, såsom Fredericia Gymnasium og HTX Lillebælt. Nogle går også på de bedste gymnasier i Odense. De brænder for deres fag, som de alle har fået 10 og 12 i, og tilbyder undervisning i alle fag på alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet i hele Fredericia.

  Udover selv at have høje faglige evner har vores mentorer også adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så de altid har inspiration til ny og motiverende undervisning klar ved hånden.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Fredericia

  De fleste familier vælger at have lektiehjælp i eget hjem. I hjemmet kender barnet nemlig rutinerne og omgivelserne, og det kan give en ekstra tryghed, når man skal forstå noget nyt stof, som man synes er svært og udfordrende.

  Nogle familier har dog også gode erfaringer med at afholde undervisningen væk fra hjemmet, for eksempel hvis jeres barn let bliver distraheret af ting i stuen eller på sit værelse. Bor I i Fredericia, kan Fredericia Bibliotek være et oplagt sted at afholde undervisning. Uden for Fredericias byskilte findes også Taulov Bibliotek, som også er godt egnet til lektiehjælp.

  Hvis dit barn lærer mest ved bevægelse, er det oplagt at afholde undervisning udenfor. En idé kunne være at gå en tur ved Kastellet eller kigge ud over Lillebælt og tage en samtale på dit barns andet- eller tredjesprog.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Mange familier foretrækker at få lektiehjælp en fast dag om ugen, hvor mentoren kommer hjem til eleven - som regel to timer ad gangen. Når der er en regelmæssig aftale, skaber det faste rutiner og gennemsigtighed for barnet, samtidig med, at der er god tid til koncentration og fordybelse.

  Andre familier foretrækker, at tidspunktet for lektiehjælpen er mere flydende og aftales løbende.

  Vores mentorer er fleksible og kan tilpasse undervisningen og lektiehjælpen efter jeres behov, så både tidspunkt og sted passer bedst for jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Fredericia til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning med en rollemodel

  Skræddersyet undervisning med en dygtig mentor i Fredericia

  Når dit barn møder mentoren første gang, tager de en læringsstilstest, hvor dit barns læringsstil bliver afklaret. Det hjælper mentoren med at skræddersy forløbet efter dit barns behov, så undervisningen bliver så behagelig og produktiv som muligt for dit barn. Viden om læringsstile kombineret med gode skolematerialer fra Gyldendal sætter rammen for god undervisning.

  Udover at tilrettelægge undervisningen efter læringsstil er vores mentorer også gode til at motivere eleven til at få større lyst til læring. Det sker nemlig helt af sig selv, når dit barn ser mentorens engagement og glæde inden for undervisningsfaget, fordi børn og unge spejler sig i andre unge.

  Priser på lektiehjælp i Fredericia

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.