Lektiehjælp i Faaborg

Hænger dit barn med hovedet, når I skal lave lektier? Hos MentorDanmark står vi klar til at hjælpe børn og unge gennem fokuseret og målrettet lektiehjælp. Vi har mentorer i hele landet, og vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i hjertet af Faaborg eller længere ude. Vi har en løsning, der passer jeres behov.

Størstedelen af mentorerne i området pendler enten til Odense, hvor de læser en videregående uddannelse, eller så har de deres daglige gang på Faaborg Gymnasium. Fælles for mentorerne er, at de alle er ambitiøse topstuderende, der ønsker at bringe lyset i børn og unges øjne tilbage. De brænder for at give dem lysten til at lære tilbage, så vi kan få skoleglæde og lyst til læring tilbage på skoleskemaet.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Mere end bare en lektiehjælper

Elev får lektiehjælp

Hos os er mentorerne ikke bare en lektiehjælper – de er også rollemodeller, som dit barn kan spejle sig i. Vores ung-til-ung-relation er vi meget stolte af. Det er vi, fordi vi har erfaret, at når mentor og elevs relation er god, skaber det grobund for de store faglige succeser. 

Vi skræddersyr et undervisningsforløb ud fra dit barns behov og interesser, og vi prioriterer at finde det helt rigtige mentormatch til jer. Det gør vi, fordi vi mener, at der skal mere end geografi og faglighed til, når det kommer til lektiehjælp. Derfor går vi efter at matche dit barn med en mentor, som deler samme fritidsinteresser og personlighed. Når faglighed og personlighed går hånd i hånd, skabes de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb.

Vores mentorer elsker at skabe aha-oplevelser, og de motiveres af at se børn og unge knække koden til noget svært. De laver undervisning i øjenhøjde, og det er derfor en styrke, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de kender derfor til stoffet, de nyeste reformer og metoder. De ved også, hvilke udfordringer man som barn og ungt menneske kan stå med, og de kan derfor agere som en form for ven og støtte.

Vi hjælper i alle fag

Undervisning i Faaborg og omegn

For at skabe den nære relation mellem dit barn og mentor, får I tilknyttet en fast, personlig mentor, og undervisningen vil foregå på tidspunkter, der passer jer. Nogle familier ønsker en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage. Det er helt op til jer, og det aftaler I nærmere med jeres mentor til det første møde.

Den skræddersyede lektiehjælp foregår normalvis hjemme hos jer i Faaborg, men undervisningen kan også rykkes væk fra hjemmets fire vægge, hvis I ønsker det. Det kan for eksempel være på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i tysklektierne i rolige omgivelser. Har dit barn brug for luft under vingerne, kan I gå en tur ved Fåborg Lystbådehavn og få en snak om det, I ser, på engelsk eller tysk.

Uanset hvor og hvornår I ønsker undervisning, er vores mentorer meget fleksible, så I kan finde den helt rette løsning for jer.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Fagvejlederen sidder klar til at guide jer

I kommer i kontakt med en fagvejleder, når I ringer ind til MentorDanmark. Her vil I få en snak om dit barns faglige niveau, udfordringer og fritidsinteresser, hvorefter I vil få en personlig fagvejleder tilknyttet. Fagvejlederen vil gå i gang med at finde den helt rigtige mentor til jer, så forløbet kan komme ud over stepperne hurtigst muligt.

Vi vægter opfølgning højt, og jeres fagvejleder vil i den forbindelse løbende kontakte jer for at sikre sig, at forløbet går godt, og at I er tilfredse med undervisningen.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer