Globus
Globus

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Faaborg

Boost dit barns faglighed med professionel, skræddersyet lektiehjælp fra topstuderende, der har fået 12 og 10 i sit undervisningsfag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Faaborg og omegn

Undervisning efter jeres behov og interesser

Hænger dit barn med hovedet, når I skal lave lektier? Hos MentorDanmark står vi klar til at hjælpe børn og unge gennem fokuseret og målrettet lektiehjælp. Vi har mentorer i hele landet, og vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i hjertet af Faaborg eller længere ude.

Vi har en løsning, der passer jeres behov, og vi tager udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse forvandler hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Faaborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Faaborg

  Uanset hvor i Faaborg I bor, kan vi finde en mentor til jer. Størstedelen af mentorerne i området pendler enten til Odense, hvor de læser en videregående uddannelse på Syddansk Universitet, eller så har de deres daglige gang på Faaborg Gymnasium. Fælles for mentorerne er, at de alle er ambitiøse topstuderende, der ønsker at bringe lyset i børn og unges øjne tilbage. De brænder for at give dem lysten til at lære tilbage, så vi kan få skoleglæde og lyst til læring tilbage på skoleskemaet.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Faaborg og omegn

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår normalvis hjemme hos jer i Faaborg, men undervisningen kan også rykkes væk fra hjemmets fire vægge, hvis I ønsker det. Det kan for eksempel være på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, hvor der er rig mulighed for at dykke ned i tysklektierne i rolige omgivelser. Har dit barn brug for luft under vingerne, kan I gå en tur ved Faaborg Lystbådehavn og få en snak om det, I ser, på engelsk eller tysk.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  For at skabe den nære relation mellem dit barn og mentor, får I tilknyttet en fast, personlig mentor, og undervisningen vil foregå på tidspunkter, der passer jer. Nogle familier ønsker en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage. Det er helt op til jer, og det aftaler I nærmere med jeres mentor til det første møde.

  Uanset hvor og hvornår I ønsker undervisning, er vores mentorer meget fleksible, så I kan finde den helt rette løsning for jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Faaborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Mere end bare en lektiehjælper

  Ung-til-ung-koncept

  Hos os er mentorerne ikke bare en lektiehjælper de er også rollemodeller, som dit barn kan spejle sig i. Vores ung-til-ung-relation er vi meget stolte af. Det er vi, fordi vi har erfaret, at når mentor og elevs relation er god, skaber det grobund for de store faglige succeser.

  Vi skræddersyr et undervisningsforløb ud fra dit barns behov og interesser, og vi prioriterer at finde det helt rigtige mentormatch til jer. Det gør vi, fordi vi mener, at der skal mere end geografi og faglighed til, når det kommer til lektiehjælp. Derfor går vi efter at matche dit barn med en mentor, som deler samme fritidsinteresser og personlighed. Når faglighed og personlighed går hånd i hånd, skabes de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb.

  Vores mentorer elsker at skabe aha-oplevelser, og de motiveres af at se børn og unge knække koden til noget svært. De laver undervisning i øjenhøjde, og det er derfor en styrke, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de kender derfor til stoffet, de nyeste reformer og metoder. De ved også, hvilke udfordringer man som barn og ungt menneske kan stå med, og de kan derfor agere som en form for ven og støtte.

  Priser på lektiehjælp i Faaborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.