Mentor kommer hjem til elev Mentor kommer hjem til elev

Få lektiehjælp i Dragør

- med en kompetent og imødekommende mentor

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Lektiehjælp i Dragør

Vores mentorer i Dragør vil gerne hjælpe

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp som en skræddersyet løsning til dit barn. Her vil dit barn få tilknyttet en mentor, som vil gøre sit bedste for, at et hadefag kan blive til et yndlingsfag. Vi har mentorer i Dragør og omegn, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor midt i Dragør eller ved Ullerup og Søvang.

Vores mentorer i Dragør er et udvalg af de skarpeste elever fra blandt andet Tårnby Gymnasium og Ørestad Gymnasium samt nogle af de mange studerende på de videregående uddannelser i København og omegn. Vores mentorer har det tilfælles, at de alle brænder for at lære fra sig og gøre en forskel for et barn, som har brug for det.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp skræddersyet til dit barn

– med fokus på motivation og inspiration

Konceptet hos MentorDanmark er en kombination af en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning. Dette skaber undervisning, der inspirerer, da mentorens glæde for et fag vil spejle sig i eleven. Vores mentorer er som regel mellem 17 og 30 år og går derfor stadig i skole. De ved derfor, hvad der rører sig, og hvad man bør være særlig opmærksom på. Desuden har de selv lige været igennem pensum og eksaminer og har derfor de bedste kvalifikationer for at kunne guide igennem det.

Vores mentorer tager i høj grad udgangspunkt i elevens interesser og hobbyer. Er dit barn eksempelvis vild med fly, så vil det være oplagt at tage ud ved lufthavnen og regne på, hvor mange fly, der flyver forbi i minuttet. Lektiehjælpen vil blive skræddersyet til netop dit barn, og du kan derfor regne med, at barnet vil få allermest ud af undervisningen.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Aktiv lektiehjaelp med fodbold

Fleksibel lektiehjælp

– tilpasset dig og dine behov

MentorDanmark tilbyder fleksibel lektiehjælp, som passer til dit barns skema. Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge, men hvis der er brug for at justere dette, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Mange vælger at have en fast ’lektiehjælpsdag’, men hvis det fungerer bedre med skiftende dage, er det også en mulighed. Det handler om at skabe de bedste rammer for dit barn.

Ligesom vores mentorer er fleksible i forhold til undervisningsdage, så er de også fleksible, i forhold til hvor undervisningen skal foregå. Mange er glade for undervisning i trygge og vante rammer i hjemmet, men for nogle fungerer det bedst med at undervise uden for hjemmet. Her kan man med fordel benytte sig af Dragør Bibliotek eller Biblioteket i Hollænderhallen.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejlederne hjælper dig

Søger du lektiehjælp i Dragør?

Vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe

Når I ringer ind, vil en fagvejleder være den første, som I får fat i. Herefter vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, mål og interesser. På den måde sikrer vi, at fagvejlederen kan finde den helt rigtige mentor til jeres barn. Fagvejlederen vil også følge op på forløbet både før, under og efter. I kan derfor ringe både i hverdagene og weekenden, hvis I har spørgsmål til fagvejledningen. Fagvejledningen har styr på alt i forhold til MentorDanmark og det enkelte forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer