Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Dragør

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Dragør og omeg

Vores mentorer i Dragør vil gerne hjælpe

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp som en skræddersyet løsning til dit barn. Her vil dit barn få tilknyttet en mentor, som vil gøre sit bedste for, at et hadefag kan blive til et yndlingsfag. Vi har mentorer i Dragør og omegn, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor midt i Dragør eller ved Ullerup og Søvang.

Vi hjælper i alle fag både i grundeskolen og gymnasiet og kan derfor finde den helt rette mentor til dit barn. For os handler et godt match selvfølgelig om, at faglighed og geografi passer sammen, men også at undervisningen skal passe til dit barns foretrukne læringsstil og interesser.

Lektiehjælp i alle fag i Dragør

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Dragør og omegn

  Vores mentorer i Dragør er et udvalg af de skarpeste elever fra blandt andet Tårnby Gymnasium og Ørestad Gymnasium samt nogle af de mange studerende på de videregående uddannelser i København og omegn. Vores mentorer har det tilfælles, at de alle brænder for at lære fra sig og gøre en forskel for et barn, som har brug for det.

  Vores mentorer er som regel mellem 17 og 30 år og går derfor stadig i skole. De ved, hvad der rører sig, og hvad man bør være særlig opmærksom på. Desuden har de selv lige været igennem pensum og eksaminer og har derfor de bedste kvalifikationer for at kunne guide igennem det.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Dragør

  MentorDanmark tilbyder fleksibel lektiehjælp, som passer til dit barns skema.Mange er glade for undervisning i trygge og vante rammer i hjemmet, men for nogle fungerer det bedst med at undervise uden for hjemmet.

  Her kan man med fordel benytte sig af Dragør Bibliotek eller Biblioteket i Hollænderhallen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Ligesom vores mentorer er fleksible i forhold til undervisningssted, så er de også fleksible, i forhold til hvornår undervisningen skal foregå.

  Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge, men hvis der er brug for at justere dette, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Mange vælger at have en fast ’lektiehjælpsdag’, men hvis det fungerer bedre med skiftende dage, er det også en mulighed. Det handler om at skabe de bedste rammer for dit barn.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Dragør til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Lektiehjælp skræddersyet til dit barn

  - med fokus på motivation og inspiration

  Konceptet hos MentorDanmark er en kombination af en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning. Dette skaber undervisning, der inspirerer, da mentorens glæde for et fag vil spejle sig i eleven. Vores mentorer tager i høj grad udgangspunkt i elevens interesser og hobbyer.

  Er dit barn eksempelvis vild med fly, så vil det være oplagt at tage ud ved lufthavnen og regne på, hvor mange fly, der flyver forbi i minuttet. Lektiehjælpen vil blive skræddersyet til netop dit barn, og du kan derfor regne med, at barnet vil få allermest ud af undervisningen.

  Priser på lektiehjælp i Dragør

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.