Vendespil closeup Vendespil closeup

Lektiehjælp der skaber skoleglæde

Få en mentor til dit barn i Brøndby

Mor og elev er glade for datterens mentor

Lektiehjælp i Brøndby

Vores mentorer skaber lyst til læring

Har dit barn svært ved at gennemskue regnehierarkiet, eller er det en digtanalyse, som volder de store problemer? Giv dit barn en hjælpende hånd i form af skræddersyet lektiehjælp, der passer til dit barns behov og interesser. Hos MentorDanmark er vi førende inden for lektiehjælp, og vi gør en dyd ud af at gøre det sjovt at lære.

Vores mentorer går meget op i at skabe en varieret undervisning, som fremmer dit barns læring bedst muligt. MentorDanmark er en del af Gyldendal, og mentorerne har derfor mange forskellige typer opgaver, de kan bruge i undervisningen. Vi har et brændende ønske om at løfte børns faglige og personlige selvtillid, således at vi kan få skoleglæde tilbage på skoleskemaet. Uanset om ønsket er undervisning i hjemmet i Brøndby, på Brøndby Bibliotekerne eller udendørs i en park eller lignende, så står vi klar til at hjælpe jer.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Vendespil med engelske gloser

Målrettet en-til-en-undervisning

Konkret og koncentreret undervisning

MentorDanmark er førende inden for lektiehjælp, og det er vi meget stolte af. Vi gør en dyd ud af at give børn og unge lysten til læring tilbage. Hos os er ikke to forløb ens, fordi vi skræddersyr forløbet efter dit barns interesser, foretrukne læringsstil og personlighed.

Vores store netværk af mentorer sikrer nemlig, at der er en mentor, der matcher netop dit barn. Vi erfarer, at det netop er relationen imellem elev og mentor, som oftest skaber de største aha-oplevelser. Derfor har vi et ung-til-ung-koncept, som vil sige, at vores mentorer ikke er langt fra eleverne aldersmæssigt. Børn og unge med faglige udfordringer bliver nemlig inspireret af at kunne spejle sig i andre, og vi ser det derfor som en styrke, at mentorerne også er rollemodeller. De ved selv, hvad det vil sige at være et barn eller et ungt menneske i dag, og når tingene ser svære ud, er mentorerne en god støtte.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og elev laver matematik under lektiehjaelp

Fagvejlederne sørger for topkvalitet hele vejen

– fra første til sidste møde

Vores mærkesag er at skabe skoleglæde, og det ønsker vi, at alle børn og unge skal opleve. Når et mentorforløb skal i gang, er første skridt at ringe ind til MentorDanmark, hvor du vil få en af vores mange fagvejledere i røret. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglige selvtillid, motivation og interesser, hvortil fagvejlederen vil tage hånd om dit barns behov og ønsker. Det er med til at skabe grobund for at få det helt rigtige match i hus, så vi kan begynde med lektiehjælpen i høj kvalitet.

Når fagvejlederen har fået et billede af, hvem dit barn er, og hvad der skal være fokus på i mentorforløbet, vil I få tildelt en personlig fagvejleder. Derefter vil jagten på den helt rigtige mentor gå i gang, så forløbet kan komme ud over rampen. Matchet sker først og fremmest på baggrund af faglighed og geografi, men vi vægter også personlighed, interesser og læringsstil højt, når vi skal finde den helt rigtige mentor. I vil løbende være i kontakt med jeres personlige fagvejleder, som sikrer, at undervisningen går godt. Hos MentorDanmark går vi meget op i at kvalitetssikre undervisningen gennem nærvær og opfølgning, så dit barn kan få de bedste forudsætninger for at nå sine mål.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer