Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Brøndby

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Brøndby og omegn

Vores mentorer skaber lyst til læring

Har dit barn svært ved at gennemskue regnehierarkiet, eller er det en digtanalyse, som volder de store problemer? Giv dit barn en hjælpende hånd i form af skræddersyet lektiehjælp, der passer til dit barns behov og interesser. Hos MentorDanmark er vi førende inden for lektiehjælp, og vi gør en dyd ud af at gøre det sjovt at lære.

Vores mentorer går meget op i at skabe en varieret undervisning, som fremmer dit barns læring bedst muligt. MentorDanmark er en del af Gyldendal, og mentorerne har derfor mange forskellige typer opgaver, de kan bruge i undervisningen. Vi har et brændende ønske om at løfte børns faglige og personlige selvtillid, således at vi kan få skoleglæde tilbage på skoleskemaet.

Vores mærkesag er at skabe skoleglæde, og det ønsker vi, at alle børn og unge skal opleve.

Lektiehjælp i alle fag i Brøndby

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Brøndby og omegn

  Vi har mentorer i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. Størstedelen af vores mentorer er topstuderende på de videregående uddannelser i København, såsom Københavns Universitet eller Copenhagen Business School – eller er stjerneelever fra de bedste gymnasier i området. 

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Brøndby

  Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Brøndby, da det skaber stabilitet og genkendelighed for eleverne. Men nogle familier foretrækker undervisning væk fra hjemmet, og det er selvfølgelig også muligt. Jeres mentor kender nærområdet godt og vil i den forbindelse have en masse gode idéer til, hvor undervisningen kan foregå.

  Uanset om ønsket er undervisning i hjemmet i Brøndby, på Brøndby Bibliotekerne eller udendørs i en park eller lignende, så står vi klar til at hjælpe jer.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer i Brøndby er meget fleksible, når det kommer til hvor og hvornår, lektiehjælpen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at mentor kommer en fast dag i ugen; en fast lektiehjælpsdag. Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og det er derfor også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det er det, I ønsker. Det aftaler I nærmere om med jeres mentor til det første møde.

  At tage udgangspunkt i jeres behov er med til at skabe grobund for det helt rigtige match og undervisningsforløb, så lektiehjælpen kan blive af højeste kvalitet.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Brøndby til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Målrettet en-til-en-undervisning

  Konkret og koncentreret undervisning

  MentorDanmark er førende inden for lektiehjælp, og det er vi meget stolte af. Vi gør en dyd ud af at give børn og unge lysten til læring tilbage. Hos os er ikke to forløb ens, fordi vi skræddersyr forløbet efter dit barns interesser, foretrukne læringsstil og personlighed.

  Vores store netværk af mentorer sikrer nemlig, at der er en mentor, der matcher netop dit barn. Vi erfarer, at det netop er relationen imellem elev og mentor, som oftest skaber de største aha-oplevelser. Derfor har vi et ung-til-ung-koncept, som vil sige, at vores mentorer ikke er langt fra eleverne aldersmæssigt. Børn og unge med faglige udfordringer bliver nemlig inspireret af at kunne spejle sig i andre, og vi ser det derfor som en styrke, at mentorerne også er rollemodeller. De ved selv, hvad det vil sige at være et barn eller et ungt menneske i dag, og når tingene ser svære ud, er mentorerne en god støtte.

  Priser på lektiehjælp i Brøndby

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.