Vendespil med engelske gloser Vendespil med engelske gloser

Få lektiehjælp til dit barn

Vores mentorer i Nordhavn er klar til at hjælpe

Elev faar lektiehjaelp af mentor

Lektiehjælp i Nordhavn

Vores mentorer gør en forskel

Har dit barn brug for hjælp til at genvinde troen på sig selv i skolen? Så står MentorDanmarks mentorteam fra Nordhavn klar til at gøre en forskel for dit barn. Vores mentorer har erfaring med at vende faglig modvind til medvind. Vores mentorer kommer selv fra Nordhavn, og kan undervise i alle fag i grundskolen og gymnasiet. Desuden har de adgang til materialer fra Gyldendal, så undervisningen er både høj kvalitet og varieret.

De fleste af vores mentorer er selv i gang med deres uddannelse, hvor de får 10 eller 12 i samtlige fag de underviser i. De fleste af vores mentorer i Nordhavn er i gang med at tage en videregående uddannelse på for eksempel Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet. Nogle af vores mentorer er i gang med en gymnasial uddannelse, hvor de er håndplukket på baggrund af deres høje faglige niveau.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev og mentor oever matematik udenfor

En ung mentor, der skaber lyst til læring

Langt størstedelen af MentorDanmarks mentorer er selv unge, hvilket vi ser som en klar fordel. Når undervisningen foregår fra ung til ung, kommer læringen øjeblikkeligt ned i øjenhøjde, og der bliver skabt et trygt og afslappet læringsmiljø, hvor ingen spørgsmål er irrelevante eller ’dumme’. Derudover får dit barn mulighed for at spejle sig i en anden ung, der brænder for det fag, dit barn synes er svært. Vores erfaring siger nemlig, at den slags bekendtskaber er meget inspirerende for de fleste børn og unge.

Derudover har mentoren kun én elev ad gangen, modsat dit barns dansk- eller matematiklærer, som skal holde styr på 25 elever på én og samme tid. Derfor kan mentoren i et meget højere omfang fokusere på dit barns behov og målrette og skræddersy undervisningen, så den passer til lige præcis dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor laver sjov lektiehjaelp i tysk

Lektiehjælp inden- eller udendørs?

I bestemmer, hvor jeres barn får lektiehjælp

For de fleste familier passer det bedst, at mentoren kommer hjem til jeres barn og hjælper med lektierne der. I hjemmet er der ro, og barnet kender stedet godt, hvilket giver en større tryghed. Så kommer mentoren en fast dag om ugen - to timer ad gangen. Således er det overskueligt, hvornår der er undervisning, og man kan let skrive det ind i sin familiekalender, uge for uge.

For nogle familier passer det bedre, at undervisningen ikke er i hjemmet. Så er vores mentorer kreative med at finde steder, som også kan anvendes til lektiehjælp. Hvis undervisningen stadig skal være indendørs, kan I for eksempel anvende Østerbro Bibliotek. Udendørs kan dit barn sætte sig til rette nær havnekanten og lave lektier med sin mentor, eller de kan tage en tur hen til Fælledparken.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

Er du klar til at give dit barn mere selvtillid?

Tag en uforpligtigende snak

Den første person, du kommer til at tale med fra MentorDanmark, er en af vores dygtige fagvejledere. Fagvejlederen spørger ind til dit barns niveau og mål, samt personlighed og interesser. Al den information bliver nemlig brugt til at finde den helt rette mentor til dit barn. Efter dit barn er blevet matchet med sin mentor, ringer fagvejlederen løbende og tjekker op på forløbet, ligesom I til enhver tid kan ringe ind til fagvejledningen med jeres spørgsmål.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer