Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Nordhavn

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Nordhavn og omegn

Vores mentorer gør en forskel

Har dit barn brug for hjælp til at genvinde troen på sig selv i skolen? Så står MentorDanmarks mentorteam fra Nordhavn klar til at gøre en forskel for dit barn med skræddersyet lektiehjælp. Vores mentorer har erfaring med at vende faglig modvind til medvind og selvtillid.

Vores mentorer kommer selv fra Nordhavn, og kan undervise i alle fag i grundskolen og gymnasiet. Desuden har de adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så undervisningen er både høj kvalitet og varieret.

Lektiehjælp i alle fag i Nordhavn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Nordhavn og omegn

  De fleste af vores mentorer er selv i gang med deres uddannelse, hvor de får 10 eller 12 i samtlige fag de underviser i. De fleste af vores mentorer i Nordhavn er i gang med at tage en videregående uddannelse i København på for eksempel Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet. Nogle af vores mentorer er i gang med en gymnasial uddannelse, hvor de er håndplukket på baggrund af deres høje faglige niveau.

  Fælles for dem er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge og ønsker at give deres læringsglæde og motivation videre. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Nordhavn

  For de fleste familier passer det bedst, at mentoren kommer hjem til jeres barn og hjælper med lektierne der. I hjemmet er der ro, og barnet kender stedet godt, hvilket giver en større tryghed.

  For nogle familier passer det bedre, at undervisningen ikke er i hjemmet. Så er vores mentorer kreative med at finde steder, som også kan anvendes til lektiehjælp. Hvis undervisningen stadig skal være indendørs, kan I for eksempel anvende Østerbro Bibliotek. Udendørs kan dit barn sætte sig til rette nær havnekanten og lave lektier med sin mentor, eller de kan tage en tur hen til Fælledparken.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For de fleste familier passer det bedst, at lektiehjælpen foregår fast hver uge. Så kommer mentoren en fast dag om ugen - to timer ad gangen. Således er det overskueligt, hvornår der er undervisning, og man kan let skrive det ind i sin familiekalender, uge for uge. Andre foretrækker mere fleksibel planlægning og finder ud af lektiehjælpsdagen løbende.

  Du bestemmer, hvor og hvornår dit barn skal have lektiehjælp. Vores mentorer er fleksible og tilpasser efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Nordhavn til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En ung mentor, der skaber lyst til læring

  - og genfinder dit barns skoleglæde

  Langt størstedelen af MentorDanmarks mentorer er selv unge, hvilket vi ser som en klar fordel. Når undervisningen foregår fra ung til ung, kommer læringen øjeblikkeligt ned i øjenhøjde, og der bliver skabt et trygt og afslappet læringsmiljø, hvor ingen spørgsmål er irrelevante eller ’dumme’. Derudover får dit barn mulighed for at spejle sig i en anden ung, der brænder for det fag, dit barn synes er svært. Vores erfaring siger nemlig, at den slags bekendtskaber er meget inspirerende for de fleste børn og unge.

  Derudover har mentoren kun én elev ad gangen, modsat dit barns dansk- eller matematiklærer, som skal holde styr på 25 elever på én og samme tid. Derfor kan mentoren i et meget højere omfang fokusere på dit barns behov og målrette og skræddersy undervisningen, så den passer til lige præcis dit barn.

  Priser på lektiehjælp i Nordhavn

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.