Dyrehaven
Dyrehaven

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Holte

Vi tilbyder skræddersyet undervisning fokus på motivation, skoleglæde og trivsel. Alle vores mentorer har fået topkarakterer i deres undervisningsfag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor og elev laver matematik_2

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Holte og omegn

Vores mentorer kan hjælpe dit barn!

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp og privatundervisning i trygge rammer, i jeres hjem i Holte. Hvad enten det drejer sig om hjælp til et specifikt emne eller flere fag, kan vi finde den helt rigtige mentor til jer.

Vores mentorer er alle topstuderende, som brænder for deres fag, men endnu vigtigere er, at de brænder for at lære fra sig og gøre en forskel. Det mærkes tydeligt, når de tilrettelægger undervisningen, så den er sjov, varierende og tager udgangspunkt i dit barns behov og interesser. De tager også højde for dit barns læringsstil og foretrukne måde at lære på. For dem er det mere end blot et arbejde – de sætter nemlig en stor ære i at skabe lyst til læring og større skoleglæde.

Lektiehjælp i alle fag i Holte

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Holte eller nærområdet

  Uanset hvor i Holte I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Alle vores mentorer læser enten på en af de mange videregående uddannelser i København og Nordsjælland såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole eller går på de bedste gymnasier i området. 

  Vores mentorer skal selvfølgelig have fagligheden i orden, og derfor har vi håndplukket nogle af landets dygtigste studerende, som har fået topkarakterer i de fag, de nu underviser i. Foruden at være fagligt stærke, er det dog også vigtigt, at vores mentorer agerer rollemodeller og er et positivt forbillede for deres elever.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Holte

  Vores mentorer kender lokalområdet og kan tilrettelægge undervisningen enten hjemme hos jer eller på et nærliggende bibliotek eller park. Det kan f.eks. være på Holte Bibliotek, Frilandsmuseet eller Holte Havne Park.

  I Holte er der mange grønne områder og fine parker, der kan danne en god ramme for dialog på engelsk, boldkast til at træne tabeller eller læsning. Mulighederne er mange og kreative.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er meget fleksible, når det gælder tidspunktet for undervisningen. Passer det jer bedst med en fast lektiehjælpsdag som f.eks. mandag eller onsdag, tilpasser mentoren sig det, og foretrækker I hellere nogle mere fleksible rammer, kan I aftale løbende, så det passer bedst i jeres program.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Holte til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer er rollemodeller

  - og de står klar til at hjælpe dit barn

  Vores ung-til-ung-koncept sikrer således en anden form for relation, som danner en god grobund for læring og udvikling. I vil også opleve, at det er en fordel, at vores mentorer selv studerer og dermed har det faglige frisk i erindringen – meget har nemlig ændret sig, siden dengang man selv studerede.

  Priser på lektiehjælp i Holte

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.